Veevoeders

Wij leveren verschillende soorten veevoeders

Jij merkt het verschil

Elke dag worden wij en onze klanten voor de uitdaging gesteld om de juiste balans te vinden tussen de voedingsbehoeften van dieren en een wereld die steeds veeleisender wordt. Voor onze diervoeding kiezen we nooit voor de makkelijkste oplossingen. Om hoogwaardige diervoeding te kunnen bieden, is diepgaand onderzoek volgens ons onmisbaar. We onderzoeken elk aspect van onze diervoedingsproducten: van de kwaliteit van de grondstoffen tot de voordelen van afzonderlijke ingrediënten voor de verschillende diergroepen. We analyseren de voordelen voor de gezondheid, onderzoeken de voedingswaarden binnen de levenscyclus en kijken naar hoe specifieke formules in verschillende klimaten en omstandigheden presteren.


Onze typen veevoer

Elke veehouderij is anders en vereist zijn eigen, specifieke diervoederconcept. De dieren en hun omgeving vormen hierbij het uitgangspunt.

De Heus ontwikkelt en produceert voedingsproducten die zijn afgestemd op alle levensfasen van jouw dieren en aansluiten op de omstandigheden en doelstellingen van jouw veehouderij. Ons uitgebreide aanbod veevoeders bestaat uit: 


Kwaliteit boven alles

Kwaliteit gaat boven alles. Dit uitgangspunt vormt al meer dan een eeuw de basis voor ons werk. Zo voldoen al onze productielocaties aan de nieuwste kwaliteitsnormen en vormt kwaliteit het uitgangsprincipe voor onze onderzoeksactiviteiten, operationele strategie en voor al onze producten.

Lees meer over onze kwaliteit

Veehouders delen hun succesverhalen

Ontdek hoe we veehouders in Nederland ondersteunen met onze expertise in diervoeders. Laat je inspireren door hun succesverhalen.