Rose kalveren

Het Rosé Totaal Plan van De Heus Voeders heeft als doelstelling het rosékalf optimaal te ontwikkelen. Hierbij is de ontwikkeling van het karkas op jonge leeftijd cruciaal. Door voldoende skeletontwikkeling en ruimte aan het dier, zorgen we voor de basis van een zwaar, hard groeiend en gezond kalf.

Maximale groei en een hoog rendement

Edwin van Werven
Verkoopleider
Edwin van Werven
Verkoopleider

Rosé Totaal Plan

Het Rosé Totaal Plan is breed getest en zorgt voor de juiste voeding in de juiste periode. Het plan is opgedeeld in 4 fases om zo de behoefte van het dier in elke fase op de juiste manier in te vullen.

Meer informatie over het Rosé Totaal Plan

Stro en Meel als Alternatief voor Mais

Rosé Ad Lib. is een innovatieve voerconcept en maakt gebruik van onbeperkte, aparte verstrekkingen van stro en meel. Kalveren krijgen de mogelijkheid om continu te kiezen tussen meel en stro, wat resulteert in een gestage en gezonde groei. Deze benadering maakt flexibelere voertijden mogelijk en draagt bij aan de algehele gezondheid van kalveren.

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Download de Rosé Kalveren folder

Door het optimaliseren van jouw rantsoen middels het Rosé Totaalplan bereik je maximale groei en een hoog rendement. In de folder zie je welk voer wij aanraden per opfokfase van de Rosé kalf.

Download de Rosé Kalveren folder

Bel met Edwin

Bel naar 06-50665687 of e-mail naar ewerven@deheus.com en Edwin vertelt je meer over jouw vragen omtrent de rose kalveren.

Edwin van Werven

Verkoopleider Rundvee Rose