Kwaliteit is leidend

Toonaangevend voer begint met een passie voor kwaliteit

Kwaliteit gaat boven alles

Dit uitgangspunt vormt al meer dan een eeuw de basis voor ons werk en geldt voor alle afdelingen van De Heus. Zo voldoen al onze productielocaties aan de nieuwste kwaliteitsnormen en vormt kwaliteit het uitgangsprincipe voor onze onderzoeksactiviteiten, operationele strategie en al onze producten. Consistentie en betrouwbaarheid zijn van essentieel belang voor de productie van diervoeding. Deze eigenschappen leiden keer op keer tot bewezen resultaten en garanderen dat onze klanten meedelen in het succes van onze standvastige aanpak.

Diervoeding perfectioneren

Wij analyseren en toetsen alles via onderzoek, onderzoek en nog meer onderzoek! Onze wereldwijde onderzoeksboerderijen bevinden zich op plekken waar expertise en de technologische infrastructuur voor specifieke groepen dieren samenkomen.

Lees meer over onze R&D-activiteiten

Dagelijks kwaliteitsnormen verbeteren

Voor ons betekent kwaliteitsmanagement dat de voederproducten die wij onze klanten leveren continu van dezelfde hoge nutritionele kwaliteit zijn. Elke dag weer. Een consistente aanpak die voldoet aan de voedingsbehoeften van uw dieren en voorspelbare resultaten oplevert.

Wij kiezen niet voor de eenvoudigste of snelste weg. Om onze klanten en hun dieren de hoogste kwaliteit te bieden, worden de aan ons geleverde grondstoffen continu gecontroleerd, voeren we tijdens het productieproces tussentijdse inspecties uit en doen we altijd een eindcontrole op het geproduceerde voer.

Alle analyses worden gedaan in onze lokale, geavanceerde laboratoria, volgens identieke kwaliteitsvoorschriften en -normen.

Maar onze passie voor kwaliteit gaat nog veel verder. Elke dag zijn wij op zoek naar nieuwe manieren om onze processen en procedures te verbeteren en onze wereldwijde werkwijzen nog beter op elkaar af te stemmen. Ook spelen de passie voor kwaliteit en servicegerichte mentaliteit van onze medewerkers een grote rol in onze dagelijkse kwaliteitsdoelstellingen.

Gecertificeerd voor verschillende internationale kwaliteitssystemen

Voor een gegarandeerde kwaliteit van onze producten en grondstoffen zijn wij gecertificeerd voor verschillende kwaliteitssystemen, zoals GMP+.

Investeren in voedingstechnologieën

We investeren voortdurend in toegepast onderzoek en productietechnologieën. We bouwen nieuwe laboratoria, onderzoeksfaciliteiten en fabrieken en optimaliseren bestaande faciliteiten. Hetzelfde geldt voor onze bedrijfsprocessen. Daarom zijn onze productielocaties uitgerust met ultramoderne technologieën. Altijd met de focus op het waarborgen en aanscherpen van onze kwaliteitscriteria.