Legpluimvee

Voeders en diensten om jou verder te helpen

Leghennen houden draait niet alleen om voer

Als legpluimveehouder wil je de beste technische en economische resultaten. Voer is een belangrijke succesfactor, maar het draait om meer dan alleen voer. Daarom zorgen wij er niet alleen voor dat we goed voer maken, maar dat we je ook op de andere vlakken optimaal kunnen ondersteunen.

Neem contact op met een specialistTopFit Rondeplan

Jij weet als geen and van topprestaties zijn er vier essentiële factoren: voer, water, licht en stalklimaat. Om deze op jouw bedrijf te optimaliseren, hebben wij het TopFit Rondeplan ontwikkeld. Dat is een pro-actieve totaalaanpak waarbij we samen de essentiële factoren een voor een verbeteren.

Lees meer over ons TopFit Rondeplan

Pluimveeonderzoek

De Heus verbetert continu zijn pluimveeprogramma’s om te zorgen dat je de beste resultaten kunt bereiken. We gebruiken onze praktische ervaring met pluimveehouderij wereldwijd in de ontwikkeling van lokale programma’s. Daarnaast voeren we onderzoeken uit in onze eigen R&D-faciliteiten in verschillende landen. Het doel van het programma is om de beste technische en meest rendabele oplossingen te bieden voor verschillende rassen in verschillende omstandigheden, waarbij we rekening houden met de gezondheid van jouw dieren en de uniformiteit en kwaliteit van jouw eindproduct.

Lees meer over onderzoek en ontwikkeling

Topadvies door een klimaatspecialist

Bij De Heus vinden we stalklimaat zo belangrijk, dat we we zelf klimaatspecialisten van topniveau in dienst hebben. Hoewel je misschien anders zou verwachten, houden deze klimaatspecialisten zich niet bezig met het verkopen van voer, maar heel gericht met het verbeteren van de prestaties van de leghennen door het optimaliseren van het stalklimaat. Deze aanpak blijkt voor onze legpluimveehouders zeer succesvol te zijn en daar zijn we best een beetje trots op.  

  • Advies van echte klimaatspecialisten
Vraag vrijblijvend een klimaatcheck aan bij John