Kalkoenen

De huidige kalkoenrassen hebben alles in zich om onder optimale omstandigheden goede technische resultaten te behalen. Als kalkoenfokker wilt u dit potentieel binnen uw eigen bedrijfsomstandigheden ontsluiten. Aan de beste technische en economische resultaten ligt een combinatie van voedingsproducten en bedrijfsondersteuning ten grondslag. De Heus produceert hoogwaardige voedingsproducten binnen een uitstekend assortiment kalkoenvoer. Onze wereldwijde R&D en ervaring staan hiervoor garant. Wij combineren de lokale productie en implementatie van ons voederprogramma met ondersteuning op de boerderij. Zo helpen we uw bedrijf groeien.

Optimale voeroplossingen in combinatie met de beste ondersteuning

Paul van Hoof

Specialist vleespluimvee

Kennis en innovatie

Uitdagingen om samen aan te pakken

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Neem contact op

Pluimveeonderzoek

De Heus verbetert continu zijn pluimveeprogramma’s om te zorgen dat u de beste resultaten kunt bereiken. We gebruiken onze praktische ervaring met pluimveehouderij wereldwijd in de ontwikkeling van lokale programma’s. Daarnaast voeren we onderzoeken uit in onze eigen R&D-faciliteiten in verschillende landen.

Lees meer over onderzoek en ontwikkeling

Kijk bij de boer

Twan en Janneke Jenniskens vierden dit jaar met de opening van een nieuwe stal het vijftigjarig bestaan van het kalkoenbedrijf. De onderneming heeft zich in de loop van de jaren succesvol ontwikkeld en nog steeds zien Twan en Janneke volop kansen voor de sector en hun bedrijf.

Kijk bij de familie Jenniskens

Profiteer van onze oplossingen voor kalkoenen

Op het gebied van kalkoenvoeding streven wij ernaar met voer en ondersteuning een optimale productie te bereiken. Onze oplossingen worden wetenschappelijk ontwikkeld op basis van individuele behoeften, de laatste onderzoeksresultaten en onze wereldwijde ervaring. Bij onze voerprogramma's houden wij zoveel mogelijk rekening met het genetisch potentieel van de vogels.

  • Optimale productie
  • wereldwijde ervaring
  • Haal alles uit het genetisch potentieel van uw vogels
Neem contact op met onze kalkoenspecialist