Biggen

De kwaliteit van de biggen bepaalt voor een belangrijk deel het rendement op zeugenbedrijven. Onze hoogwaardige biggenvoeders dragen bij aan de kwaliteit van de biggen. Met de premium biggenvoeders van De Heus worden de groei en de gezondheid van biggen optimaal gestimuleerd en wordt de basis gelegd voor een hogere opbrengstprijs.

De beste voeroplossingen met optimale ondersteuning

Ronald Tibbe
Verkoopleider Varkens
Ronald Tibbe
Verkoopleider Varkens

De voordelen van onze biggenaanpak

Alle biggen doorlopen dezelfde groeifases, maar wel in hun eigen tempo en op hun eigen manier. Toch hebben ze in het begin allemaal een gevoelig maagdarmstelsel dat geleidelijk moet wennen aan het opnemen van voedsel. Met onze Romelko premium biggenvoeder ontwikkelen de darmpjes optimaal, waardoor ze de speenfase soepeltjes doorlopen en kunnen uitgroeien tot gezonde hardgroeiende vleesvarkens. Onze aanpak is dus gericht op:

  • Leren drinken
  • Leren eten
  • Leren verteren
  • Stimuleren van groei
  • Veel levend geboren biggen

Romelko Premium biggenvoeders

Romelko Premium biggenvoeders zijn bijzonder omdat ze in de speciale biggenvoerfabriek in Andel gemaakt worden. Alle processen en grondstoffen zijn dus 100% gericht op het maken van topkwaliteit biggenvoer.

Lees alles over Romelko premium

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Voeders en diensten

Voeders en diensten voor biggen

Als zeugenhouder wil je graag een goede opbrengst van de biggen. Daarvoor heb je gezonde en zware biggen nodig. Daarom is in onze visie de voeropname leidend. Dit betekent onder meer dat we de voeropname van biggen op jonge leeftijd stimuleren. Hoe meer voer jonge biggen in de kraamstal en de eerste dagen na spenen opnemen, des te beter presteren ze in de opfok- en mestfase

Meer over ons voer en onze diensten voor biggen

Unieke service: Ons Brijteam

Om het maximale voordeel uit bijproducten te halen, moet je goed geïnformeerd zijn over de bijproductenmarkt, kennis hebben van bijproducten en beschikken over rantsoenen op maat. Hiervoor heb je specialisten nodig. Het Brijteam heeft geen zakelijke belang met leveranciers van bijproducten en kan je dus op dat gebied onafhankelijk advies geven.

Bel met Ronald

Bel naar 06-46153769 of e-mail naar rtibbe@deheus.com en Ronald vertelt je meer over jouw vragen omtrent je biggen.

Ronald Tibbe

Verkoopleider Varkens