Sectoren

Voor deze diergroepen staan we klaar om te helpen

De juiste voeding voor jouw dieren

De druk op de landbouw en voedselproductie neemt toe door de snel groeiende wereldbevolking en toenemende levensstandaard. De productie van voedsel moet worden geoptimaliseerd en op een duurzame manier toegankelijk worden gemaakt. Als een toonaangevende leverancier van diervoedingsproducten ondersteunt De Heus direct de prestaties van veehouders: de producenten van dierlijke eiwitten zoals vlees, melk, eieren en vis.

Naast het leveren van hoogwaardige diervoeding, delen we onze diepgaande kennis over voeding, diergezondheid, veehouderij en veeteelt met onze klanten om hen te helpen hun efficiëntie te vergroten en technologische vooruitgang te boeken. Daarnaast helpen we veehouders om hun ecologische voetafdruk te verkleinen.

"Elke dag werken we aan een betere toegang tot veilig en gezond voedsel voor een groeiende wereldbevolking. Dat doen we door onze klanten te voorzien van de producten en diensten die ze nodig hebben om voor hun dieren te zorgen en hun bedrijf duurzaam te ontwikkelen."

Lees meer over ons verhaal

Co en Koen de Heus

CEO

Onze typen veevoer

Elke veehouderij is anders en vereist zijn eigen, specifieke diervoederconcept. De dieren en hun omgeving vormen hierbij het uitgangspunt.

De Heus ontwikkelt en produceert voedingsproducten die zijn afgestemd op alle levensfasen van jouw dieren en aansluiten op de omstandigheden en doelstellingen van jouw veehouderij. Ons uitgebreide aanbod veevoeders bestaat uit: 

Kwaliteit boven alles

Kwaliteit gaat boven alles. Dit uitgangspunt vormt al meer dan een eeuw de basis voor ons werk. Zo voldoen al onze productielocaties aan de nieuwste kwaliteitsnormen en vormt kwaliteit het uitgangsprincipe voor onze onderzoeksactiviteiten, operationele strategie en voor al onze producten.

Lees meer over onze kwaliteit

Onderzoek en ontwikkeling

We houden rekening met de volledige toeleveringsketen en blijven onze kennis op alle gebieden continu uitbreiden.  Hiertoe werken we in elk stadium van de keten samen met partners, waaronder bedrijven gespecialiseerd in diergenetica en slachthuizen.  Om onze kennis en ervaring verder uit te breiden, werken we daarnaast nauw samen met toonaangevende wetenschappelijke onderzoeksinstituten en test-/onderzoeksboerderijen overal ter wereld.

Profiteer van ons uitgebreide dienstenaanbod

We bieden de laatste inzichten en informatie die overal ter wereld worden verzameld. Onze specialisten werken mee aan de ontwikkeling en toepassing van talloze nieuwe technologieën en delen de opgedane kennis graag met hun netwerk. Zo helpen we veehouderijen om hun resultaten aanzienlijk te verbeteren.