ONTWIKKEL JOUW TALENTEN

Door levenslang leren en ontwikkelen

Leren en ontwikkelen

Wij zijn een snelgroeiende organisatie en onze medewerkers maken het verschil. Daarom investeren we in het ontwikkelen van jouw talenten en creëren we een bedrijfscultuur waarin je continu kunt blijven leren en jezelf kunt ontwikkelen, ongeacht je functie.

Onze moderne (digitale) leeromgeving biedt verschillende (online) trainingsprogramma’s afgestemd op jouw leerbehoeften. Ook De Heus specifieke vakkennis wordt aan jou ter beschikking gesteld via ons online leerplatform zodat jij jouw vakkennis nog verder kan vergroten en kan toepassen bij onze klanten. Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren, te groeien en samen te werken met collega’s in Nederland maar ook met collega’s over de hele wereld. Kortom, we bieden een inspirerende werkomgeving waarin je jouw talenten kunt ontwikkelen en het maximale uit jezelf kan halen.

Onze bedrijfscultuur is uniek

Bevlogen en betrokken medewerkers zijn van doorslaggevend belang om onze ambities waar te maken. Mensen die ondernemerschap, inzet en leiderschap tonen, dragen bij aan de groei én aan het succes van ons bedrijf, nu en in de toekomst!

Leer meer over onze cultuur

Ons team

De Heus heeft ruim 80 productielocaties in meer dan 20 landen en onze producten worden in meer dan 75 landen aangeboden. Elke dag dragen meer dan 10.000 professionals bij aan onze doelstellingen en ambitie voor de toekomst.

Elke dag dragen meer dan 10.000 professionals bij aan onze doelstellingen en ambitie voor de toekomst. We bieden uiteenlopende functies in verschillende afdelingen: van Global Nutrition tot Business Development en van Purchasing, Finance en Accounting tot HR, IT en Marketing.