De Heus wereldwijd

De Heus heeft ruim 80 productielocaties in meer dan 20 landen. Onze producten worden in meer dan 75 landen aangeboden en elke dag groeit dat aantal. Meer dan 8.000 professionals dragen iedere dag bij aan onze doelstellingen en ambitie voor de toekomst.

De Heus - Duitsland

Bij De Heus dragen we op een duurzame manier bij aan de beschikbaarheid en toegankelijkheid van veilige en gezonde voeding. We zetten ons elke dag opnieuw in om veehouders van de best mogelijke voederoplossingen te voorzien. Kunnen wij je ergens bij helpen? Neem dan direct contact met ons op. We staan graag voor je klaar.

De Heus België / Frankrijk

De specialisten van De Heus werken iedere dag nauw samen met veehouders. Samen bekijken we wat de relatie is tussen diervoeding en hoe de dieren worden gehouden. Daarnaast geven we uiteraard advies over voedingsstrategieën die aansluiten bij de behoeften van de dieren, maar ook bij jouw bedrijfsdoelstellingen. We streven daarbij één doel na: gezonde dieren en een optimale productie. Of zoals wij het noemen: Powering progress!