Onze cultuur

Onze bedrijfscultuur is uniek

Onze Cultuur

Onze bedrijfscultuur is uniek. In ons familiebedrijf werken we al vier generaties lang als ondernemers voor ondernemers. Het ondernemerschap zit in ons DNA en om succesvol te zijn binnen De Heus is eenzelfde ondernemersgeest onmisbaar.

Mensen die beginnen bij De Heus blijven bij De Heus. Dat blijkt uit feit dat het verloop binnen ons bedrijf ontzettend laag is. Wanneer je elke dag het beste van jezelf geeft en resultaten boekt, kun je snel doorgroeien binnen de organisatie. Het is zelfs zo dat bij De Heus enkele van de jongste senior managers in de diervoedingssector werken. Dit komt mede door de platte organisatie en on-the-job training. Je carrière kan echt een vlucht nemen binnen De Heus.

We hechten grote waarde aan open communicatie en transparantie in onze bedoelingen, beslissingen en acties. We doen ons werk met respect voor verschillen tussen mensen, waaronder belangen, afkomst, achtergrond, geslacht, religie, leeftijd en seksuele geaardheid. We zijn er zelfs van overtuigd dat diversiteit vooruitgang stimuleert. Maar uiteindelijk delen we allemaal dezelfde vier principes:

  • Resultaatgericht: een duidelijke wil om te winnen en elke dag beter te worden
  • Teamspirit: elkaar ondersteunen en samenwerken als één team
  • Leren: bereidheid om kennis uit te bereiden en te delen en om van elkaar te leren
  • Communiceren: transparant en open zijn

Onze teams bestaan uit mensen uit verschillende culturen en met verschillende ervaringen en ideeën, maar iedereen binnen De Heus deelt dezelfde bevlogenheid en betrokkenheid om de prestaties en gezondheid van dieren te verbeteren. Om onze klanten, de producenten van vlees, vis, melk en eieren, te helpen bij het reageren op en overwinnen van continu veranderende uitdagingen, zijn een positieve, proactieve mindset en een ondernemersgeest onmisbaar.

Hebben we een match?

Natuurlijk zijn vaardigheden en ervaring van grote betekenis. Maar bij De Heus vinden we aansluiting bij onze bedrijfscultuur minstens zo belangrijk. We geloven dat talent alleen in de juiste werkomgeving volledig tot bloei kan komen. Daarom stellen we altijd de vraag: passen jouw talenten en ambities bij de strategie, doelen en bedrijfscultuur van De Heus?

Die vraag – en andere – worden beantwoord in een online persoonlijkheidsassessment, dat we in onze selectieprocedure inzetten om inzicht te krijgen in de persoonlijkheid en talenten van onze potentiële medewerkers. Voor de kandidaten blijkt het assessment tegelijkertijd een mooie leerervaring, waarin zij ontdekken wie zij zijn, wat hen drijft en waar hun kansen liggen.

Weten wie je bent, wat je sterke punten zijn en op welke gebieden je jezelf kunt ontwikkelen, vormen een uitstekende basis voor een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Leren en ontwikkeling

We geloven dat onze mensen de motor achter onze groei zijn. En wij zijn de drijvende kracht achter jouw vooruitgang!

We zijn een snelgroeiende organisatie en onze medewerkers maken het verschil bij het realiseren van onze strategie. Daarom investeren we in het ontwikkelen van jouw talenten en creëren we een cultuur waarin je continu kunt blijven leren en jezelf kunt ontwikkelen.

Maak kennis met je collega’s

De Heus heeft ruim 80 productielocaties in meer dan 20 landen en onze producten worden in meer dan 75 landen aangeboden. Elke dag dragen meer dan 8.000 professionals bij aan onze doelstellingen en ambitie voor de toekomst.

Maak kennis met De Heus!