Onze cultuur

Ondernemerschap toepassen in de praktijk

Onze Cultuur

Onze bedrijfscultuur is uniek. Als familiebedrijf dat al vier generaties teruggaat, is ondernemerschap een wezelijk onderdeel van wie we zijn. Om succesvol te zijn bij De Heus, moedigen we al onze collega's aan hun ondernemerschap te ontwikkelen en een ‘can-do’ mentaliteit te laten zien. Iedereen bij De Heus deelt dezelfde motivatie om de prestaties en gezondheid van dieren te verbeteren.

We merken dat medewerkers die bij De Heus komen werken, vaak ook lang bij De Heus blijven. Onze personeelsverloop is laag en we bieden een ondersteunende werkomgeving waarin ruimte is om door te groeien. De Heus heeft zelfs enkele van de jongste senior managers in de sector, dat komt onder andere door onze platte organisatie en opleidings- en ontwikkelmogelijkheden.


Wat vinden we belangrijk?

We hechten waarde aan open communicatie. We willen transparant zijn in al onze intenties, beslissingen en handelingen. Wij geloven dat diversiteit de vooruitgang versnelt en respecteren volledig de verschillen met betrekking tot interesses, afkomst, achtergrond, geslacht, religie, leeftijd en seksuele geaardheid. Tegelijkertijd delen alle collega's bij De Heus dezelfde vier leidende principes:

  • Resultaatgerichtheid, de wil om elke dag te groeien en beter te worden
  • Teamgeest, de bereidheid om elkaar te ondersteunen en samen te werken als een team
  • Leren, de wil om kennis te vergroten en te delen en van elkaar te leren
  • Communiceren, transparant en open zijn

In actie komen voor wat juist is

Wij handelen verantwoordelijk en ethisch, zodat de gemeenschappen waarin we actief zijn, profiteren van onze aanwezigheid en activiteiten. Onze meldkanalen en onze Speak Up-lijn stellen ons in staat om zorgvuldig te luisteren naar onze medewerkers en partners in de waardeketen over zorgen met betrekking tot mogelijke schendingen van onze bedrijfsprincipes, waarden of de wet.

World-class Workplace!

Een wereldwijde medewerkersenquête, uitgevoerd in 17 landen, heeft ertoe geleid dat De Heus het World-class Workplace-label heeft ontvangen, wat bewijst dat we hoog scoren op gebieden zoals bedrijfstrots, organisatorische richting, waardering en werktevredenheid. Als je geïnteresseerd bent in carrièremogelijkheden bij De Heus, bekijk dan zeker onze vacatures

Hebben we een match?

Bij het selecteren van kandidaten kijken we verder dan alleen vaardigheden en ervaring. Wij geloven dat talent alleen kan bloeien in de goede werkomgeving. Daarom zoeken we naar de juiste match tussen de ambities en persoonlijkheden van potentiële medewerkers en onze eigen strategie, doelen en cultuur.

Wij gebruiken een online assessment om de unieke persoonlijkheid en talenten van potentiële medewerkers te ontdekken. Het voltooien van deze assessment is ook een waardevolle leerervaring voor kandidaten, waardoor ze een beter inzicht krijgen in hun ontwikkelingsmogelijkheden.

Weten wie je bent, wat je kunt en wat je kunt leren, is een uitstekende basis voor een persoonlijk ontwikkelingsplan.

Leren en ontwikkeling

Wij geloven dat onze medewerkers de drijvende kracht zijn achter vooruitgang. Wij ondersteunen jouw groei!

In een snelgroeiende organisatie maken onze mensen het verschil bij het uitvoeren van onze strategie. Daarom investeren we in de ontwikkeling van jouw talenten en bieden we een cultuur van continu leren en ontwikkelen .

Maak kennis met je collega’s

De Heus is uitgegroeid tot een bedrijf met meer dan 80 productielocaties in meer dan 20 landen en verkoopt in 75 markten. Elke dag dragen meer dan 10.000 getalenteerde professionals bij aan onze doelen en ambities.

Maak kennis met De Heus!