Melkvee

Wil je gezondere koeien? Gezondere koeien zijn productiever en hebben een hogere levensproductie. Ook vanuit een duurzaam en economisch oogpunt is een productieve, gezonde veestapel belangrijk. De Heus heeft voedings- en managementprogramma's voor alle melkvee- en voederaspecten van jouw bedrijf.

Onze bijdrage aan een rendabele, gezonde en duurzame boerderij

Jan Kippers
Sectordirecteur Rundvee
Jan Kippers
Sectordirecteur Rundvee

Verbeter de eiwitbenutting

Verhoog het voersaldo per koe per dag. Je belangrijkste grondstof is je eigen ruwvoer en gras. Daar wil je het meeste uithalen. Dat kan door het verbeteren van de eiwitbenutting. Dit levert niet alleen een hogere melkproductie op maar biedt ook andere voordelen.

Meer over een hogere eiwitefficiëntie

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

TopLac Droogstandsplan

Wist je dat 80% van de problemen in de lactatie hun oorzaak vinden in de droogstandsperiode? Het TopLac Droogstandsplan legt een stevig fundament op de meest kritieke periode rond het afkalven. TopLac draagt bij aan een fitte koe die in topconditie aan de nieuwe lactatie start.

Lees alles over het TopLac Droogstandsplan

Producten en diensten

Voeders en diensten voor melkvee

Onze melkveespecialisten zijn proactief, hebben een ondernemersmentaliteit en zijn altijd op zoek naar mogelijkheden om uw bedrijf te verbeteren en rendabeler te maken. Tel daar onze 'on-farm' aanpak, ons grote aanbod voer en diensten en onze praktische concepten bij op en u bent verzekerd van het juiste advies, de beste resultaten en het hoogste rendement voor uw boerderij.

Meer over ons voer en onze diensten voor melkvee

Maximaal rendement uit je melkrobot

Beter inzicht in het functioneren van uw melkrobot en veestapel? Met RobotExpert bieden we een praktische aanpak op het gebied van melkrobot instellingen, rantsoen en stalmanagement. Zo krijg je een gemakkelijk te managen, productieve en gezonde veestapel met een beter financieel resultaat.

Biologisch melkveevoer

Biologisch voedsel past goed bij de wens van de consument om voedsel duurzamer en met aandacht voor de omgeving te produceren. De omzet van dit segment groeit dan ook ieder jaar. Voor biologische melkveehouders leidt dit tot een stabiele markt en een hogere opbrengst voor de melk.

Lees meer over ons biologisch melkveevoer

Bel met Jan

Bel naar 06-29520761 of e-mail naar JKippers@deheus.com en Jan vertelt je meer over jouw vragen omtrent je melkvee.

Jan Kippers

Sectordirecteur Rundvee