Melkvee

Wil je gezondere koeien? Gezondere koeien zijn productiever en hebben een hogere levensproductie. Ook vanuit een duurzaam en economisch oogpunt is een productieve, gezonde veestapel belangrijk. De Heus heeft voedings- en managementprogramma's voor alle melkvee- en voederaspecten van jouw bedrijf.

Onze bijdrage aan een rendabele, gezonde en duurzame boerderij

Dirk Schimmel

Productmanager

TopLac Droogstandsplan

Gezondheid, huisvesting, voeding, management en klimaat zijn de succesfactoren in de vier fasen van het TopLac Droogstandsplan. De Heus houdt rekening met deze factoren door praktisch advies op maat te geven over het droogstandsmanagement.

Meer informatie over het TopLac Droogstandsplan

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Neem contact opRobotmelken

Bepaal de efficiëntie van uw melkrobot, analyseer data, werk efficiënter en verbeter jouw bedrijfsrendement per koe per robot.

Biologisch melkveevoer

Biologisch voedsel past goed bij de wens van de consument om voedsel duurzamer en met aandacht voor de omgeving te produceren. De omzet van dit segment groeit dan ook ieder jaar. Voor biologische melkveehouders leidt dit tot een stabiele markt en een hogere opbrengst voor de melk.

Lees meer over ons biologisch melkveevoer


Contact specialist

Wij willen jou en jouw bedrijf zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom gaan wij samen met je op zoek naar wat jouw boerderij nodig heeft. Voor elke levensfase van je dieren hebben wij een breed aanbod unieke diensten ontwikkeld die speciaal op jouw situatie worden afgestemd. Deze geïntegreerde oplossingen ontwikkelen wij op basis van lokaal onderzoek en de kennis van onze adviseurs ter plekke, in combinatie met onze wereldwijde ervaring. Zo helpen wij jouw boerderij groeien.

Neem contact op met een van onze melkvee specialisten