Vleesvarkens

Je streeft op jouw vleesvarkensbedrijf naar een snelle groei, een laag voerverbruik en een goede slachtkwaliteit. De Heus ontwikkelt varkensvoeders waarmee je deze doelstellingen kunt realiseren. Voeders voor vleesvarkens die uiteindelijk resulteren in een zo hoog mogelijk rendement.

Continue ontwikkeling op het gebied van varkensvoer

Rinus Veldhorst

Productmanager vleesvarkens

Gezondere vleesvarkens door grove vezels met matrix-walsen

Jij wilt vleesvarkens die hard groeien. Dat kan alleen als het maagdarmstelsel de nutriënten optimaal kan omzetten. Met de unieke Matrix-wals-technologie krijgt elk ingrediënt de juiste structuur, waardoor de maag en de darmen gezond blijven en optimaal kunnen functioneren.

Lees alles over vezels voor vleesvarkens

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Neem contact op


Voeders en diensten

Voeders en diensten voor vleesvarkens

Wij zijn continu bezig met het ontwikkelen van nieuwe vleesvarkenvoeders. Hierbij laten wij ons leiden door ontwikkelingen in markten, resultaten van wetenschappelijk onderzoek en ervaringen bij onze klanten. Daarnaast hebben we tal van diensten die we kunnen inzetten om jouw te helpen je doelstellingen te realiseren.

Meer over ons voer en onze diensten voor vleesvarkens

Centrum voor praktijkonderzoek varkensvoeding De Elsenpas

De Nederlandse varkenssector is toonaangevend in de wereld. De Heus wil graag bijdragen aan die sterke positie. Daarom heeft ze geinvesteerd in een hypermodern onderzoekscentrum in Beuningen. Met het praktijkonderzoek dat daar gedaan wordt, helpen we Nederlandse varkenshouders voorop te bliijven lopen. 

Het centrum biedt plaats aan 230 zeugen met bijbehorende biggen, opfokzeugen en 900 vleesvarkens.

Lees alles over ons onderzoekscentrum

Het brijteam van De Heus

Om het maximale voordeel uit bijproducten te halen, moet je goed geïnformeerd zijn over de bijproductenmarkt, kennis hebben van bijproducten en beschikken over rantsoenen op maat. Hiervoor heb je specialisten nodig. Het Brijteam heeft geen zakelijke belang met leveranciers van bijproducten en kan je dus op dat gebied onafhankelijk advies geven.

Lees meer over ons brijvoer

Biologisch vleesvarkensvoer

Ook als biologische varkenshouder wil je optimale resultaten realiseren. Met ons eigen assortiment biologisch voer kunnen we je daarmee helpen, want 900 groei per dag is bij ons geen uitzondering.

Lees meer over ons assortiment biologische voeders


Profiteer van onze oplossingen voor biggen tot vleesvarkens

Als boer ben je waarschijnlijk altijd op zoek naar mogelijkheden om jouw productiekosten te verlagen en waarde toe te voegen aan jouw bedrijf. Dit begint met het verbeteren van de technische resultaten en het verlagen van jouw voerkosten. Wij begrijpen dat optimale technische resultaten alleen kunnen worden bereikt met voedingsproducten die perfect zijn afgestemd op de behoeften van jouw dieren. Met onze voeroplossingen en managementondersteuning helpen wij je jouw individuele bedrijfsdoelstellingen te halen. Wij hebben voedingsprogramma's op maat voor jouw varkens, en nog veel meer oplossingen om jouw ambities voor jouw bedrijf waar te maken. Wij weten alles over varkens. 

Neem vandaag nog contact op met een van onze specialisten