VOORUIT!

Het relatiemagazine van De Heus

Het magazine voor de agrarische sector

Je wilt VOORUIT. Je bent elke dag op zoek naar nieuwe kansen en ideeën om jouw bedrijfresultaat te verbeteren. Wij helpen je daar graag bij. Door je te voorzien van de laatste informatie, toegespitst op jouw sector, helpen we je graag VOORUIT. Wil je graag op de hoogte blijven? Meld je dan aan voor ons Relatiemagazine VOORUIT!

Lees hieronder alvast de meest recente VOORUIT!. Of scroll verder naar beneden voor het archief van de VOORUIT!.

Lees de nieuwe Vooruit!

Ik wil het relatiemagazine VOORUIT! ontvangen

ARCHIEF VOORUIT!

Blader door het archief van de VOORUIT!

Download nu de VOORUIT van het eerste kwartaal in 2024.

Download VOORUIT nr. 1 -2024

Archief VOORUIT!

Blader door het archief van de VOORUIT!

Lees hier over het bedrijf van de familie Specken, het gesprek over werkgeverschap in de agrarische sector en tips voor betere eiwit-efficiëntie! Hierover en meer lees je in de nieuwste VOORUIT!

Download VOORUIT! nr.4 - 2023

Lees over Marinda en Diana boer die koeien melken buiten in de polder. De varken draagt bij aan circulaire economie en een goed gesprek over bedrijfsovername! Hierover en meer lees je in de nieuwste VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 3 - 2023

Aan tafel: veehouders wachten op nieuw beleid, nieuw beef concept rundvlees en bedrijfsreportage van vleeskuikenhouder Bart Janssen. Hierover en meer lees je in de nieuwste VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 2 - 2023

Mycotoxine-arm zeugenvoer loont, melkveebedrijf Koepon overgestapt op robotmelken en legpluimveehouder Salomons houdt leghennen in Nederland en Ghana. Hierover en meer lees je in de nieuwste VOORUIT!

Download VOORUIT! nr. 1 - 2023

Uitstellen speenmoment, wanneer vaccineren tegen vogelgriep? De familie van 't Hof uit Zwolle over PMR+ en meer lees je in de nieuwste VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 4 - 2022

Aandacht voor toekomst met goed jongvee, succesfactoren voor goed prestaties voor vleesvarkens, de familie Kicken omgeschakeld naar 1 ster beter leven kuikens en meer lees je in deze VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 3 - 2022

Aandacht voor mens en dier op zorgboerderij de Hondspol, kwaliteit van kippenvlees begint bij ouderdieren, cursussen voor melkveehouders van de toekomst en meer lees je in de nieuwste VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 2 - 2022

Familie Teunissen overgestapt op leghennen, de juiste afleverstrategie voor je vleesvarkens, zo zorg je voor een geslaagde conservering van je kuil en meer lees je in de deze VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 1 - 2022

De voordelen van een warmtewisselaar, goede ruwvoerefficiëntie op melkveebedrijf Kesteloo, fitte zeugen voor voldoende biest en meer lees je in deze VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 4 - 2021

Zo haal je deze winter het meest uit je voorjaarskuil, Belgisch varkensbedrijf van de familie Cleas, een wintertuin en toch een goed stalklimaat en meer lees je in deze VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 3 - 2021

Aandacht voor (ei)schaalkwaliteit in de zomer, speciale productielijn voor Nurse Milk en Nurse meel, opvolgers Marley en Wendy Oortwijn en meer lees je in deze VOORUIT!.

Download VOORUIT! nr. 2 - 2021

Veehouders en biodiversiteit, voedingsonderzoek moederdieren, een nieuwe stal voor familie de Jong-van der Burg en meer lees je in de deze VOORUIT!.

Download magazine

Het belang van bodumonderzoek, onderzoekscentrum de Elsenpas, familie Verleun werkt aan de toekomst en meer lees je in de deze VOORUIT!.

Download het magazine

Matrix-wals-technologie in de praktijk, met ruwvoer sturen in de herfst, innovatieve stal voor nieuwe generatie Goosen en meer lees je in de deze VOORUIT!.

Download het magazine

Subsidies beschikbaar voor verdere verlaging emissies, grove en fijne delen in varkensvoer, legpluimveehouder Smid klaar voor de toekomst en meer lees je in deze VOORUIT!.

Download het magazine

Grove vezels voor zeugen, subsidie zonnepanelen, robotmelken bij maatschap Bergman en meer lees je in deze VOORUIT!.

Download het magazine

Fermentatie voor vitalere biggen, licht krachtig instrument in pluimveestal, familie Dielissen enthousiast over opfokmethode en meer lees je in deze VOORUIT!.

Lees het magazine

Optimale bemesting beweiding en maaien, graslandboer famile de Rooij, kijk op gras helpt en meer lees je in deze VOORUIT!. Weidespecial.

Lees het magazine

De Heus investeert in klimaat, vogelgriep in België, vernieuwd premium zeugenvoer, nieuwe stal voor familie Nieuwenhuis en meer lees je in deze VOORUIT!.

Lees het magazine

Betere benutting Fosfor door vleeskuikens, gemengd voeren of voer mengen, Louise Vet over biodiversiteit en meer lees je in deze VOORUIT!.

Lees het magazine

Eieren uit Betuwe, het belang van water, Europarlementariër Jan Huitema aan de keukentafel, tips voor mais op het land en meer lees je in deze VOORUIT!.

Download het magazine

Vooruit kijken is van belang voor beweiding, meer melk uit eigen ruwvoer, 11.000 liter melk in 2018, beweiden met graslandkalender en meer lees je in deze VOORUIT!.

Download het magazine