ONDERZOEK EN ONTWIKKELING

We breiden onze kennis continu uit om jouw resultaten te verbeteren

Een gezonde en duurzame benadering van veehouderij is ontzettend belangrijk

Dit is al jaren onze primaire focus. Door de snel veranderende marktomstandigheden en wensen van de consument, is het belangrijker dan ooit om je bedrijf snel te kunnen aanpassen. Daarom hebben we geïnvesteerd in een netwerk van onderzoeksboerderijen, zodat we de oplossingen van morgen vandaag al kunnen leveren.


Verschillende soorten onderzoek

Onderzoek vormt de basis voor elke innovatie die De Heus aan zijn klanten biedt. We zijn continu op zoek naar manieren om de voerefficiëntie en de diergezondhei

 

 

Onze laboratoria

In al onze laboratoria wereldwijd controleren we elk dag de kwaliteit van de grondstoffen en van onze voedingsproducten. We gebruiken geavanceerde technieken om we de kwaliteit van onze diervoeding te waarborgen. Om de betrouwbaarheid van analyses te garanderen, gebruiken onze laboratoria bovendien controlesystemen zoals externe ringtests. Daarnaast volgen we internationaal erkende normen en methoden om een hoogwaardige kwaliteitscontrole te garanderen. Binnen alle laboratoria van De Heus worden vergelijkbare analysemethoden gebruikt vanwege de vergelijkbaarheid en het gebruik van de gegevens in onze formuleringen. Alle beschikbare kennis en inzichten worden proactief gedeeld tussen al onze laboratoria wereldwijd.