Vleespluimvee

Voeders en diensten om jou vooruit te helpen

Vleespluimvee

De vleespluimveemarkt is volop in beweging. De Heus houdt de ontwikkelingen continu strak in de gaten, zodat we voorop kunnen lopen en ervoor kunnen zorgen dat vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn. Wij weten dus niet alleen hoe je goed voer maakt en goed kuikens kunt houden, maar we staan ook in het centrum van de vleeskuikenmarkt, zodat we jou altijd optimaal van dienst kunnen zijn.Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit! of onze (biologische) nieuwsbrief. 


Onze kuikenplanners nemen zorgen uit handen

Als vleeskuikenhouder heb je niet alleen te maken met een voerleverancier. Ook voor de op- en afzet van je kuikens heb je partners nodig. De Heus heeft een speciale afdeling die je daarmee helpt door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. En dat is voor jou een hele zorg minder.

Lees hoe wij je kunnen ontzorgen

Pluimveeonderzoek

De Heus verbetert continu haar pluimveevoerprogramma’s om te zorgen dat je de beste resultaten kunt behalen. We gebruiken onze praktische ervaring in de pluimveesector wereldwijd bij de ontwikkeling van lokale programma’s.

Daarnaast voeren we onderzoeken uit in onze eigen R&D-faciliteiten in verschillende landen. Het doel is om de beste technische en meest rendabele oplossingen te bieden voor verschillende rassen in verschillende omstandigheden, waarbij we rekening houden met de gezondheid van jouw dieren en de uniformiteit en kwaliteit van jouw eindproduct.

HYGIËNELIJN NIJKERK

Maximale hygiëne bij het produceren van voeders.

Eersteklas klimaatadvies

Bij De Heus vinden we een comfortabel stalklimaat zo belangrijk, dat we onze eigen klimaatspecialisten in dienst hebben. Zij richten zich puur op het verbeteren van de prestaties van de vleeskuikens door het optimaliseren van het stalklimaat.

Lees meer over ons klimaatadvies