Vleespluimvee

Voeders, concepten en diensten om jou vooruit te helpen

Vleespluimvee

De vleespluimveemarkt is volop in beweging. De Heus houdt de ontwikkelingen continue strak in de gaten, zodat we voorop kunnen lopen en ervoor kunnen zorgen dat vraag en aanbod perfect op elkaar afgestemd zijn. Wij weten dus niet alleen hoe je goed voer maakt en goed kuikens kunt houden, maar we staan ook in het centrum van de vleeskuikenmarkt, zodat we jou altijd optimaal van dienst kunnen zijn.

Neem contact op met een specialistEersteklas klimaatadvies

Bij De Heus vinden we stalklimaat zo belangrijk, dat we zelf klimaatspecialisten van topniveau in dienst hebben. Zij houden zich niet bezig met het verkopen van voer, maar richten zich puur op het verbeteren van de prestaties van de vleeskuikens door het optimaliseren van het stalklimaat.

Lees meer over ons klimaatadvies

Pluimveeonderzoek

De Heus verbetert continu zijn pluimveeprogramma’s om te zorgen dat je de beste resultaten kunt bereiken. We gebruiken onze praktische ervaring met pluimveehouderij wereldwijd in de ontwikkeling van lokale programma’s. Daarnaast voeren we onderzoeken uit in onze eigen R&D-faciliteiten in verschillende landen. Het doel van het programma is om de beste technische en meest rendabele oplossingen te bieden voor verschillende rassen in verschillende omstandigheden, waarbij we rekening houden met de gezondheid van jouw dieren en de uniformiteit en kwaliteit van jouw eindproduct.

Lees meer over onderzoek en ontwikkeling

Afdeling Kuikenplanning neemt zorgen uit handen

Als vleeskuikenhouder heb je niet alleen te maken met je voerleverancier. Ook voor de op- en afzet van je dieren heb je partners nodig. De Heus heeft een speciale afdeling die je daarmee helpt door vraag en aanbod bij elkaar te brengen. En dat is voor jou een hele zorg minder.

Lees hoe wij je kunnen ontzorgen