Leghennen

Je wilt gezonde dieren die veel goede eieren leggen. En bovendien wil je op een prettige manier je bedrijf runnen. Wij kunnen je daarmee helpen. Onze specialisten weten alles over het houden van leghennen. Bovendien hebben ze een scala aan instrumenten tot hun beschikking en een heel team van ervaren professionals achter zich staan. Daarmee kunnen ze advies geven dat bij jouw bedrijf past, zodat jij met je bedrijf vooruit kunt.

Florian van der Hoeven
Productmanager legpluimvee
Florian van der Hoeven
Productmanager legpluimvee

TopFit legvoer

De juiste nutriënten in de juiste hoeveelheid, de juiste verhouding én op het juiste moment; dat is ons TopFit assortiment. Maar leghennen hebben meer nodig dan alleen voer om topprestaties te leveren. Daarom kijken we altijd naar de vier essentiële factoren tezamen namelijk: voer, water, licht en stalklimaat.

Lees meer over ons TopFit Rondeplan

Contact met een legpluimvee specialist

Een van onze legpluimvee- of klimaatspecialisten bespreekt graag samen met jou wat je vragen, doelen en/of wensen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen. 

Hoger saldo met een betere eischaalkwaliteit

Het is voor legpluimveehouders belangrijk om aandacht te besteden aan eischaalkwaliteit. Met een goede eischaalkwaliteit realiseer je namelijk een hoger saldo. De Heus heeft, als onderdeel van het TopFit-rondeplan, de Schaalkwaliteit-analyse ontwikkeld om op een structurele manier de schaalkwaliteit aan te pakken.

  • Meer eerste soort eieren
  • Beter saldo
  • Meer werkplezier

Biologisch legmeel

De Heus heeft een eigen lijn biologisch legmeel. Het is ontwikkeld op basis van dezelfde uitgangspunten als ons reguliere TopFit-voer en is dan ook onderdeel van het Top Fit Rondeplan. Dankzij onze jarenlange ervaring in dit segment kunnen we uitstekende prestaties realiseren met onze bio-klanten.

Lees meer over ons biologisch legmeel

Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws over de legpluimveesector? Meld je dan aan voor onze digitale legpluimvee nieuwsbrief, onze biologische nieuwsbrief of ons magazine De Vooruit!