Leghennen

Je wilt gezonde dieren die veel goede eieren leggen. En bovendien wil je op een prettige manier je bedrijf runnen. Wij kunnen je daarmee helpen. Onze specialisten weten alles over het houden van leghennen. Bovendien hebben ze een scala aan instrumenten tot hun beschikking en een heel team van ervaren professionals achter zich staan. Daarmee kunnen ze advies geven dat bij jouw bedrijf past, zodat jij met je bedrijf vooruit kunt.

Wij helpen jou en je bedrijf vooruit!

Marleen van Hoof

Productmanager legpluimvee

TopFit legvoer

De juiste nutriënten in de juiste hoeveelheid, de juiste verhouding én op het juiste moment; dat is ons TopFit assortiment. Maar leghennen hebben meer nodig dan alleen voer om topprestaties te leveren. Daarom kijken we altijd naar de vier essentiële factoren tezamen: voer, water, licht en stalklimaat.

Meer informatie over het TopFit legvoerassortiment

TopFit Rondeplan

Onze TopFit voeders zijn onderdeel van het TopFit Rondeplan. Hoewel we voerleverancier zijn, weten we als geen ander dat de prestaties van de leghennen niet alleen afhankelijk zijn van voer. Daarom kijken we naast voer ook naar de andere essentiële factoren: water, licht en stalklimaat.

  • Een pro-actieve totaalaanpak
Lees alles over ons TopFit Rondeplan

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Neem contact op

Biologisch legmeel

De Heus heeft een eigen lijn biologisch legmeel. Het is ontwikkeld op basis van dezelfde uitgangspunten als het reguliere TopFit-voer en ook onderdeel van het TopFit Rondeplan. Dankzij onze jarenlange ervaring in dit segment kunnen we uitstekende prestaties realiseren met onze bio-klanten.

Lees alles over ons biologisch assortiment

Contact met onze specialist

Onze legpluimveespecialist bespreekt graag samen met jou wat je vragen, doelen en/of wensen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen. 

Neem contact op met een van onze specialisten