Biologische leghennen

Voor onze bio-legpluimveeklanten hebben we een eigen lijn biologisch legmeel. Het is ontwikkeld op basis van dezelfde uitgangspunten als ons reguliere TopFit-voer en is dan ook onderdeel van het Top Fit Rondeplan. Daarnaast hebben we ook een eigen lijn biologisch opfokmeel. Dankzij onze jarenlange ervaring in het biologische segment kunnen onze klanten uitstekende prestaties realiseren.

Neem contact op met een van onze specialisten

Legpluimvee team

Samen voor het beste resultaat

Biologisch voedsel past goed bij de wens van de consument om voedsel met aandacht voor het dier en de omgeving te produceren.

Wij ondersteunen biologische legpluimveehouders graag bij het behalen van het beste biologische resultaat.

Wil je meer weten over onze biologische legvoeders? 

Neem contact op met een van onze specialisten

Biologische nieuwsbrief

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor onze (biologische) nieuwsbrief en/of voor ons magazine De Vooruit!. 

Aanmelden voor de nieuwsbrief Aanmelden voor de Vooruit!

TopFit Rondeplan

De juiste nutriënten in de juiste hoeveelheid, de juiste verhouding én op het juiste moment; dat is ons TopFit assortiment. Maar (biologische) leghennen hebben meer nodig dan alleen voer om topprestaties te leveren. Daarom kijken we altijd naar de vier essentiële factoren tezamen namelijk: voer, water, licht en stalklimaat.

  • Ervaren klimaatspecialisten
  • Hoger rendement
  • Individuele aanpak
Lees meer over ons TopFit Rondeplan

Hoger saldo met een betere eischaalkwaliteit

Het is voor legpluimveehouders belangrijk om aandacht te besteden aan eischaalkwaliteit. Met een goede eischaalkwaliteit realiseer je namelijk een hoger saldo. De Heus heeft, als onderdeel van het TopFit-rondeplan, de Schaalkwaliteit-analyse ontwikkeld om op een structurele manier de schaalkwaliteit aan te pakken.

  • Meer eerste soort eieren
  • Beter saldo
  • Meer werkplezier
Eischaalkwaliteit analyse

Biologisch voer voor alle sectoren

We zijn niet alleen actief in de biologische legpluimveesector. We leveren ook voeders aan biologische varkens, rundvee en vleespluimveehouders. 

Lees meer over de biologische voeders van De Heus Lees meer over legpluimvee