Opfokhennen

Wij leveren al jaren hoogwaardig opfokvoer voor opfokhennen. Om inzicht te krijgen in de nutriëntbehoefte van de huidige generatie hoogproductieve leghennen, doen we, als een van de weinige ter wereld, specifieke opfokproeven. Deze proeven leveren ons inzichten op die we verwerken in onze TopFit opfok- en legvoeders.

Florian van der Hoeven
Productmanager Legpluimvee
Florian van der Hoeven
Productmanager Legpluimvee

Contact met onze specialisten

Wil je meer informatie over onze opfok- of legvoeders? Neem dan contact op met een van onze specialisten.  


MAXIMALE HYGIËNE BIJ HET PRODUCEREN VAN VOEDERS

Op onze productielocatie in Nijkerk hebben we onlangs een nieuwe hygiënelijn in gebruik genomen. Hiermee produceren we verhitte voeders voor zuivere fokkerijlijnen, (groot)ouderdieren en opfokhennen in de leg- en vleespluimveesector.

Benieuwd hoe we de maximale veiligheid waarborgen tijdens het produceren en leveren van deze voeders? Bekijk dan hieronder de video of lees het interview waarom we gekozen hebben voor deze extra veilige manier van voer produceren.

Hygiënelijn Nijkerk

Maximale hygiëne bij het produceren van voeders.

TopFit opfokvoer

Ons TopFit opfokassortiment is erop gericht een optimaal ontwikkelde, robuuste 17-weekse opfokhen af te leveren, waarmee het maximale rendement behaald kan worden.

Meer informatie

Biologisch opfokvoer

De Heus heeft een eigen lijn biologisch opfokmeel. Het is ontwikkeld op basis van dezelfde uitgangspunten als het reguliere TopFit-voer en ook onderdeel van het TopFit Rondeplan. Dankzij onze jarenlange ervaring in dit segment kunnen we uitstekende prestaties realiseren met onze bio-klanten.

Lees alles over ons biologisch assortiment