Opfokhennen

Wij leveren al jaren hoogwaardig opfokvoer voor leghennen. Om inzicht te krijgen in de nutriëntbehoefte van de huidig generatie hoogproductieve leghennen, doen we, als een van de weinige ter wereld, specifieke opfokproeven. Deze proeven leveren ons inzichten op die we verwerken in onze TopFit opfokvoeders.

Optimale ontwikkeling van robuste opfokhenen

Florian van der Hoeven

Productmanager legpluimvee

TopFit opfokvoer

Ons TopFit opfokassortiment is erop gericht een optimaal ontwikkelde, robuuste 17-weekse opfokhen af te leveren, waarmee jij als legpluimveehouder het maximale rendement kan halen.

Meer informatie

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Neem contact op

Biologisch opfokvoer

De Heus heeft een eigen lijn biologisch opfokmeel. Het is ontwikkeld op basis van dezelfde uitgangspunten als het reguliere TopFit-voer en ook onderdeel van het TopFit Rondeplan. Dankzij onze jarenlange ervaring in dit segment kunnen we uitstekende prestaties realiseren met onze bio-klanten.

Lees alles over ons biologisch assortiment

TopFit Rondeplan

Onze TopFit voeders zijn onderdeel van het TopFit Rondeplan. Hoewel we voerleverancier zijn, weten we als geen ander dat de prestaties van de leghennen niet alleen afhankelijk zijn van voer. Daarom kijken we naast voer ook naar de andere essentiële factoren: water, licht en stalklimaat.

  • Een pro-actieve totaalaanpak
Lees alles over ons TopFit Rondeplan


Contact met onze specialist

Onze opfok leghennen specialist vertelt je graag meer over wat voor jou de beste aanpak is. 

Neem contact op met een van onze opfok specialisten