Over ons

Experts in diervoeding

Diervoeding: onze kernactiviteit

De Heus produceert wereldwijd een compleet assortiment mengvoeders, premixen, concentraten en speciaal voer. Onze klanten zijn kleine en grote boeren, integraties en handelaren. Met onze voedingsconcepten zijn ze verzekerd van maximale prestaties en een optimale gezondheid van hun dieren, zodat ze hun kippen, varkens, koeien en vissen dag in, dag uit kunnen voeden. Wij investeren in de hele toeleveringsketen en steunen zo de ontwikkeling van de agrarische sector.

Hoe is het allemaal begonnen?

De ondernemersgeschiedenis van de familie De Heus is ruim 300 jaar terug te voeren, helemaal tot de windmolen van het beroemde schilderij van Jacob van Ruisdael ‘De molen bij Wijk bij Duurstede’.

Lees meer over onze geschiedenis
Onze activiteiten in vogelvlucht

"Elke dag werken we aan een betere toegang tot veilig en gezond voedsel voor een groeiende wereldbevolking. Dat doen we door onze klanten te voorzien van de producten en diensten die ze nodig hebben om voor hun dieren te zorgen en hun bedrijf duurzaam te ontwikkelen."

Lees meer over onze geschiedenis

Co en Koen de Heus

CEO

Veehouders delen hun succesverhalen

Ontdek hoe we veehouders in Nederland ondersteunen met onze expertise in diervoeders. Laat je inspireren door hun succesverhalen.