Zeugen

Fitte zeugen zorgen voor vitale biggen en dat zorgt voor een optimaal rendement. Om dat te realiseren kijken we altijd eerst samen met de zeugenhouder naar wat de bedrijfsdoelstellingen zijn en de behoeftes van de zeugen. Op basis daarvan bepalen we de best passende strategie om het optimale resultaat te bereiken.

De beste voeroplossingen afgestemd op jouw situatie

Ronald Tibbe
Verkoopleider Varkens
Ronald Tibbe
Verkoopleider Varkens

Matrix-walsen voor zeugen

Voor hoogproductieve zeugen is de structuur van het voer belangrijk. Door fysiek ander voer te geven, met dezelfde grondstoffen en voederwaarde, kan de maag-darmgezondheid en de algemene weerstand van de zeug aanzienlijk verbeteren en krijg je fittere zeugen.

Verbeter de structuur van mijn zeugenvoer

Heb je vragen waarmee wij je kunnen helpen?

Producten en diensten

Voeders en diensten voor zeugen

Als zeugenhouder wil je natuurlijk fitte zeugen, want daarmee behaal je de beste technische en economische resultaten. Het management, de gezondheid en natuurlijk het voer spelen daarbij een belangrijke rol. De specialisten van De Heus hebben een breed scala aan diensten en natuurlijk en een groot assortiment hoogwaardige zeugenvoeders tot hun beschikking om samen met jou de zeugen in topconditie te krijgen. 

Meer voeders en diensten voor zeugen

Biologisch zeugenvoer

De Heus heeft een eigen assortiment biologisch zeugenvoer en kan bogen op een jarenlange ervaring in dit segment. Alle inzichten uit het reguliere assortiment worden met veel succes ook toegepast op het biologische assortiment.

Lees meer over ons assortiment biologische voeders

Unieke service: Ons Brijteam

Om het maximale voordeel uit bijproducten te halen, moet je goed geïnformeerd zijn over de bijproductenmarkt, kennis hebben van bijproducten en beschikken over rantsoenen op maat. Hiervoor heb je specialisten nodig. Het Brijteam heeft geen zakelijke belang met leveranciers van bijproducten en kan je dus op dat gebied onafhankelijk advies geven.

Minder mycotoxines door geschoonde granen

Voor het premium zeugen- en opfokvoerassortiment willen we alle risico's uitsluiten. We willen zo min mogelijk mycotoxines in het voer. Er wordt daarom alleen gebruik gemaakt van geschoonde granen. Dit gebeurt met het specials Blazee-2 principe waarbij de granen een keer geblazen en twee keer gezeefd worden.

Bel met Ronald

Bel naar 06-46153769 of e-mail naar rtibbe@deheus.com en Ronald vertelt je meer over jouw vragen omtrent je zeugen.

Ronald Tibbe

Verkoopleider Varkens