Ontmoet je collega's

Gepassioneerde mensen die vooruit willen

Ons team

De Heus heeft ruim 80 productielocaties in meer dan 20 landen en onze producten worden in meer dan 75 landen aangeboden. Elke dag dragen meer dan 8.000 professionals bij aan onze doelstellingen en ambitie voor de toekomst.

We bieden uiteenlopende functies in verschillende afdelingen: van Global Nutrition tot Business Development en van Purchasing, Finance en Accounting tot HR, IT en Marketing.

Afdeling Global Nutritie

Werken bij De Heus betekent werken in een dynamische omgeving, bij een bedrijf waarbij medewerkers samen vooruit willen. Dit geldt zeker voor onze professionals van de afdeling Global Nutrition waar men zich bezighoudt met formuleringen, wereldwijde ondersteuning, onderzoek & ontwikkeling en QA/QC. Met de ontwikkeling van nieuwe producten en diensten ondersteunen ze direct onze bedrijfseenheden, die vervolgens onze klanten, de producenten van vlees, vis, melk en eieren, voorzien van de beste oplossingen voor hun uitdagingen.

Andere afdelingen

Maar ook bij andere afdelingen werken onze medewerkers met het doel om samen te groeien. Zo doet onze inkoopafdeling er alles aan om onze sterke concurrentiepositie als een van de grootste diervoederleveranciers ter wereld te handhaven en te versterken, terwijl de afdeling Business Development altijd op zoek is naar interessante investeringsmogelijkheden in nieuwe en bestaande markten. Zelfs traditionele afdelingen zoals Human Resources, Finance en Accounting werken nauw samen met onze bedrijfseenheden om onze doelstellingen en ambitie te bereiken.

Onze bedrijfscultuur is uniek

Bevlogen en betrokken medewerkers zijn van doorslaggevend belang om onze ambities waar te maken. Mensen die ondernemerschap, inzet en leiderschap tonen, dragen bij aan de groei én aan het succes van ons bedrijf, nu en in de toekomst!

Leer meer over onze cultuur

Leren en ontwikkeling

We geloven dat onze mensen de motor achter onze groei zijn. En wij zijn de drijvende kracht achter jouw vooruitgang!

We zijn een snelgroeiende organisatie en onze medewerkers maken het verschil bij het realiseren van onze strategie. Daarom investeren we in het ontwikkelen van jouw talenten en creëren we een cultuur waarin je continu kunt blijven leren en jezelf kunt ontwikkelen.