Varkens

Vleesvarkens, zeugen en biggen

Gezonde dieren geven het hoogste rendement

Als varkenshouder ben je erop gericht om de beste technische en economische resultaten te behalen. Het management, de gezondheid en natuurlijk het voer dragen daaraan bij. Onze specialisten hebben een heel team van professionals achter zich staan om ervoor te zorgen dat ze  met gezonde dieren de beste resultaten kunnen halen. Wil je weten hoe we dat vertalen naar jouw bedrijf? Neem dan contact met ons op.


Matrix-Wals-Technologie

De voersamenstelling is erg belangrijk voor varkens. Maar bij de huidige hoogproductieve varkens is ook de structuur van het voer erg belangrijk. Door fysiek ander voer te geven (structuur), met dezelfde grondstoffen en voederwaarde, wordt de maag-darmwerking aanzienlijk verbeterd en daarmee ook de prestaties.

Meer over Matrix-Wals-Technologie

Unieke service: Ons Brijteam

Om het maximale voordeel uit bijproducten te halen, moet je goed geïnformeerd zijn over de bijproductenmarkt, kennis hebben van bijproducten en beschikken over rantsoenen op maat. Hiervoor heb je specialisten nodig. Het Brijteam heeft geen zakelijke belang met leveranciers van bijproducten en kan je dus op dat gebied onafhankelijk advies geven.

Darmgezondheid is een belangrijke succesfactor

Dat varkensvoeding van invloed is op de darmgezondheid van varkens en daarmee de algehele gezondheid van varkens, dat hoeven we je niet uit te leggen. Maar hoe zorg je voor een optimale darmgezondheid bij vleesvarkens en zeugen?

Lees alles over darmgezondheid

Meer over onze diensten

Wij weten dat elk bedrijf anders is. Daarom hebben we een breed scala aan diensten ontwikkeld om altijd het juiste individuele advies te kunnen geven. Onze specialisten kunnen daarom, met groot team van ervaren professionals achter zich, elke veehouder een compleet pakket aan advies, services en voeders bieden, helemaal afgestemd op de individuele bedrijfssituatie. En daarmee kunnen we dus ook jouw bedrijf vooruit helpen.   

 

Centrum voor praktijkonderzoek varkensvoeding De Elsenpas

De Nederlandse varkenssector is toonaangevend in de wereld. De Heus wil graag bijdragen aan die sterke positie. Daarom heeft ze geinvesteerd in een hypermodern onderzoekscentrum in Beuningen. Met het praktijkonderzoek dat daar gedaan wordt, helpen we Nederlandse varkenshouders voorop te blijven lopen. 

Het centrum biedt plaats aan 230 zeugen met bijbehorende biggen, opfokzeugen en 900 vleesvarkens.