Operator?

Werk in een hecht team waar je wordt gezien en gewaardeerd!

Vacatures Operator Vacatures Junior Operator

Nu niet in de gelegenheid om te solliciteren?

Operator: Wij zoeken jou!

Waarom je bij ons wilt werken? Bij ons kom je terecht in een 'warm bad'. Ons team is hecht en helpt elkaar, je kunt veel leren, alles is goed geregeld (arbeidsvoorwaarden en machines) en we hebben een platte bedrijfscultuur.

Hecht team

Wij zijn een hecht team en iedereen helpt elkaar.

Afwisseling en vrijheid

Je werkt met je hoofd en handen én je werkt achter de computer en met machines.

Opleiding

On-the-job training, inwerkperiode en (vakgerichte) opleidingen.

Wie is De Heus?

Bekijk de video voor een korte introductie

Operator? Wij geven je de kans om te leren!

Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren en te groeien. Je krijgt een on-the-job training door ervaren Operators en de Teamleider. Je wordt ingewerkt door een ervaren Operator en we bieden diverse (vakgerichte) opleidingsmogelijkheden aan.

Bij De Heus in Veghel helpt iedereen elkaar.

Mathieu Keijzers

Operator, Veghel (NB), Nederland

Werk bij een groot bedrijf, wat lokaal aanvoelt!

We zijn een internationaal bedrijf, met de slagvaardigheid van een lokale speler.

Wij geven je de kans om te leren!

Je krijgt bij ons alle ruimte om te leren en te groeien.

 • Je krijgt een on-the-job training door ervaren Operators en de Teamleider.
 • Je wordt ingewerkt door een ervaren Operator en we bieden diverse (vakgerichte) opleidingsmogelijkheden aan. Wat tot de mogelijkheden behoort:
  • BBL3 studie die voor De Heus is opgezet (2 jarige) deze studie kan naar verloop van tijd aangeboden worden
  • Een 2 daagse cursus in Barneveld als procestechnologie
  • VCA Heftruckcursus
  • BHV 

Werken bij familiebedrijf De Heus

De wereldbevolking groeit snel waardoor de druk op de landbouwsector toeneemt. Landbouwbedrijven moeten hun productie van veilige en gezonde voeding op duurzame wijze vergroten en tegelijkertijd hun impact op het klimaat en het milieu verkleinen. We zijn op zoek naar mensen die samen met ons deze uitdaging aan willen gaan. Onze klanten, de producenten van vlees, vis, melk en eieren, rekenen op ons om voedingsconcepten en adviezen te bieden waarmee ze verzekerd zijn van maximale prestaties en een optimale gezondheid van hun dieren. Ben jij ook iemand met ondernemersgeest en wil jij ook graag vooruit? 

 • Helpen
 • Leren
 • Team

FAQ

Vragen over de ploegendienst

We hebben een 3-ploegensysteem, ploegentijden vroeg 6-14 uur, laat van 14-22 uur en nacht van 22-6 uur. Dit zijn leuke tijden, of je hebt de hele morgen of bijna gehele middag vrij. Als je uit de nacht komt kun je aanschuiven bij het ontbijt met de rest van het gezin. Kortom, een goede privé-werkbalans.

We bieden 1 vacature aan waarin je in een 2-ploegendienst werkt. Namelijk de vacature Silomedewerker in Veghel

Samenstelling van een ploeg is rond de 4 personen per ploeg. Zo krijg je een hecht team omdat je met een klein team de totale productie doet. Een ploeg is vaak een halfjaar met dezelfde personen en dan wordt er meestal 1 persoon van de ploeg gerouleerd. Zo heb je met iedereen een keer gewerkt en leer je elkaar echt kennen.

Kom ons team in Andel versterken

Vacature Procesoperator Andel. Klik hier om naar de vacature te gaan.

Procesoperator l Andel

Vacatures Junior Operator

Wij zijn vooral op zoek naar gemotiveerde mensen! Dus, lijkt De Heus jou een fijne werkgever en twijfel je nog na het lezen van de vacature?

Klik dan op een vacature en bel de plant manager voor een gesprek. Ook als je nog geen werkervaring hebt en/of uit een andere sector komt. Maar wel technisch inzicht hebt en gemotiveerd bent om te leren. Dan nodigen we je uit om te solliciteren.

Productiemedewerker 2-ploegendienst Veghel

Salaris €2.665,32 tot € 3.472,32, ploegentoeslag van 13%, goed pensioen, uitzicht op een vaste baan, motivatie en ervaring het belangrijkste, handig en gevoel voor techniek.

Bekijk de vacature