Vleeskuikens houden

Uiteraard maken wij goed vleeskuikenvoer, maar als vleeskuikenhouder verwacht je meer van je voerleverancier. Wij hebben daarom een heel scala aan diensten, zodat je niet alleen goede technische resultaten kunt halen, maar deze ook kunt omzetten in goede economische resultaten. Bovendien denken we ook graag mee bij het kiezen van het juiste concept, of bij de op- en afzet van je dieren, zodat jij op een prettige manier je bedrijf kunt runnen.

In het centrum van de vleeskuikenmarkt

Jan van Gorp

Verkoopleider vleeskuikens

Advies vleeskuiken-concepten

Wie voor de Nederlandse markt vleeskuikens houdt kan uit verschillende concepten kiezen. Uiteraard kan er gekozen worden voor de reguliere manier, maar ook voor bijvoorbeeld de Ster kip. Wij hebben veel ervaring met alle concepten en kunnen je helpen met het maken van de keus die het best bij jouw bedrijf past.

Welk concept past bij jouw bedrijf?

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Neem contact opVleeskuikenvoeders en -diensten

Vleeskuikenvoeders en -diensten

Om jouw vleeskuikens optimaal te kunnen laten groeien, heeft De Heus een uitgebreid assortiment hoogwaardige vleeskuikenvoeders. Maar je kuikens hebben meer nodig. Daarom hebben we ook een aantal diensten ontwikkeld. Zo kunnen we samen kijken hoe jij de beste resultaten kunt behalen.


Samen met onze vleeskuikenspecialisten

Onze vleeskuikenspecialisten nemen graag het initiatief en zijn altijd op zoek naar verbeteringen om jouw bedrijf vooruit te helpen. Samen met alle andere mensen van De Heus zorgen ze ervoor dat jij het beste voer en advies krijgt dat bij jou en je bedrijf past, zodat jij de beste resultaten kunt realiseren en op een fijne manier vleeskuikens kunt houden.

Neem contact op met een van onze vleeskuikenspecialisten