Vleeskuikens houden

Uiteraard maken wij goed vleeskuikenvoer, maar als vleeskuikenhouder verwacht je meer van je voerleverancier. Wij hebben daarom een heel scala aan diensten, zodat je niet alleen goede technische resultaten kunt halen, maar deze ook kunt omzetten in goede economische resultaten. Bovendien denken we ook graag mee bij het kiezen van het juiste concept, of bij de op- en afzet van je dieren, zodat jij op een prettige manier je bedrijf kunt runnen.

Jan van Gorp
Projectmanager vleespluimvee
Jan van Gorp
Projectmanager vleespluimvee

Samen met onze vleeskuikenspecialisten

Een van onze vleespluimveespecialisten bespreekt graag samen met jou wat je vragen, doelen en/of wensen zijn en wat wij hierin kunnen betekenen. 

Onze vleeskuikenspecialisten zijn immers altijd op zoek naar verbeteringen om jouw bedrijf vooruit te helpen. Samen met alle andere collega's van De Heus zorgen ze ervoor dat jij het beste voer en advies krijgt dat bij jou en je bedrijf past, zodat jij de beste resultaten kunt realiseren en op een prettige manier vleeskuikens kunt houden.

Welk concept past bij jouw bedrijf?

Vleeskuikenhouders kunnen voor verschillende concepten kiezen. Uiteraard kan er gekozen worden voor de reguliere manier, maar ook voor bijvoorbeeld de Ster kip of biologisch. Wij hebben veel ervaring met alle concepten en helpen je graag met het maken van de keuze die het best bij jouw bedrijf past.

Welk concept past bij jouw bedrijf?

Biologische vleeskuikens

Heb je interesse om biologische vleeskuikens te gaan houden?

Wij hebben goede afzetmogelijkheden en ruimte om afspraken te maken voor de langere termijn.


Blijf op de hoogte

Wil je graag op de hoogte blijven van het laatste nieuws? Meld je dan aan voor ons magazine De Vooruit! of onze (biologische) nieuwsbrief. 

Vleeskuikenvoeders en -diensten

Om jouw vleeskuikens optimaal te kunnen laten groeien, heeft De Heus een uitgebreid assortiment hoogwaardige vleeskuikenvoeders. Maar je kuikens hebben meer nodig. Bekijk eens wat onze afdeling kuikenplanning voor je kan betekenen. Of misschien wil je liever een klimaatadvies op maat.