Rundvee

Voederoplossingen voor melkvee, jongvee, kalveren en vleesvee

Jouw boerderij is uniek!

Wij willen jou en jouw bedrijf zo goed mogelijk ondersteunen. Daarom gaan wij samen met je op zoek naar wat jouw boerderij nodig heeft. Voor elke levensfase van je dieren hebben wij een breed aanbod unieke diensten ontwikkeld die speciaal op jouw situatie worden afgestemd. Deze geïntegreerde oplossingen ontwikkelen wij op basis van lokaal onderzoek en de kennis van onze adviseurs ter plekke, in combinatie met onze wereldwijde ervaring. Zo helpen wij jouw boerderij groeien.


Kijk op gras

Iedere maandagmorgen wordt er op zeven ‘Kijk Op Gras’ bedrijven een representatief monster genomen op een perceel dat bestemd is voor beweiding. De monsters komen van vijf reguliere en twee biologische melkveebedrijven op de meest voorkomende Nederlandse bodemsoorten, verspreid over het hele land.

Ga naar Kijk op gras

Relevante kennis over rundvee

De voedings- en managementoplossingen die wij voor jouw boerderij ontwikkelen, zijn gebaseerd op grondig onderzoek – zowel theoretisch als in de praktijk. Niet alleen werken we samen met hoog aangeschreven universiteiten, in onze eigen onderzoeksfaciliteiten bootsen we ook praktijkomstandigheden na. Zo krijgen we een zo duidelijk mogelijk beeld van de omstandigheden ter plekke. Profiteer van onze wereldwijde ervaring en de praktische inzichten die wij lokaal op boerderijen hebben opgedaan.

Uitgebalanceerde porties – afgestemd op jouw boerderij

Voor de beste resultaten, een optimaal rendement en een hoge levensproductie is het essentieel om met goed uitgebalanceerde porties veevoer te werken. De specifieke samenstelling van deze porties hangt echter af van de omstandigheden op jouw boerderij, het type en de hoeveelheid verstrekt ruwvoer en de behoeften en doelstellingen van jouw bedrijf. Daarom maken wij altijd eerst een analyse van uw situatie, zodat wij je zo goed mogelijk kunnen helpen jouw doelen te bereiken.