Word jij onze nieuwe collega?

Resultaatgericht, teamspirit, leren en communiceren

Welkom bij De Heus

De wereldbevolking groeit snel waardoor de druk op de landbouwsector toeneemt. Landbouwbedrijven moeten hun productie van veilige en gezonde voeding op duurzame wijze vergroten en tegelijkertijd hun impact op het klimaat en het milieu verkleinen. We zijn op zoek naar mensen die samen met ons deze uitdaging aan willen gaan. Onze klanten, de producenten van vlees, vis, melk en eieren, rekenen op ons om voedingsconcepten en adviezen te bieden waarmee ze verzekerd zijn van maximale prestaties en een optimale gezondheid van hun dieren. Ben jij ook iemand met ondernemersgeest en wil jij ook graag vooruit? Bekijk dan onze vacatures.

Bekijk onze vacatures

Volg een Traineeship bij De Heus

Heb jij ambitie en visie om het verschil te maken in de snel veranderende wereld van de landbouw? Solliciteer dan voor een traineeship bij Koninklijke De Heus.

Lees meer en solliciteer

Maak kennis met je collega’s

De Heus heeft ruim 80 productielocaties in meer dan 20 landen en onze producten worden in meer dan 75 landen aangeboden. Elke dag dragen meer dan 8.000 professionals bij aan onze doelstellingen en ambitie voor de toekomst.

Maak kennis met De Heus!

Aan de slag!

De Aan de slag! is het arbeidscommunicatie (mini-)magazine van De Heus. Je leest hier onder andere over hoe De Heus is als werkgever, hoe mensen het ervaren om bij De Heus te werken en je vindt er een selectie van onze openstaande vacatures. Blader eens door onze eerste uitgave.

Leren & ontwikkeling

We geloven dat onze mensen de motor achter onze groei zijn. En wij zijn de drijvende kracht achter jouw vooruitgang!

We zijn een snelgroeiende organisatie en onze medewerkers maken het verschil bij het realiseren van onze strategie. Daarom investeren we in het ontwikkelen van jouw talenten en creëren we een cultuur waarin je continu kunt blijven leren en jezelf kunt ontwikkelen.

Meer over leren en ontwikkelen

Onze bedrijfscultuur is uniek

Bevlogen en betrokken medewerkers zijn van doorslaggevend belang om onze ambities waar te maken. Mensen die ondernemerschap, inzet en leiderschap tonen, dragen bij aan de groei én aan het succes van ons bedrijf, nu en in de toekomst!

Leer meer over onze cultuur