Home / Kennisbank / Neutrofiel functie met OmniGen-AF

Studie meet verschillen in neutrofiel functie wanneer diëten worden aangevuld met OmniGen-AF

-

Let op: dit artikel is alleen te downloaden in het Engels.

Download artikel: Trial measures differences in neutrophil function when diets are supplemented with OmniGen-AF of bekijk onderstaande artikelen.

Gerelateerde artikelen

Deze website maakt gebruik van cookies

Alle websites van De Heus Voeders gebruiken cookies en vergelijkbare technieken. We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed en veilig werken en analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te geven. Marketingcookies worden geplaatst om u gepersonaliseerde sector relevante informatie te tonen in plaats van algemene.

Als u op ‘Akkoord‘ klikt, stemt u in met het plaatsen van alle cookies. Of klik op de knop ‘Verander uw cookie-instellingen‘ om uw voorkeuren te wijzigen.