ROBOTEXPERT

Maximaal rendement uit je melkrobot

Rob van Echtelt

Rundvee en Robotspecialist

Inzicht in je bedrijfsresultaat

Praktisch Robotmelken plan

Neem contact op met onze expert

Maximaal rendement uit je melkrobot

Efficient produceren met een lage kostprijs is het doel van het gros van de melkveehouders. Wanneer het gaat om robotmelken al helemaal. Je wilt dat je productietoename of besparingen de investeringen en de meerkosten in energie en onderhoud van de robots meer dan voldoende compeseren.

Lees het verhaal van de familie Bergman

Maximaliseer je rendement door Robot Optimalisatie

Het De Heus Robot Optimalisatieplan en RobotExpert ondersteunen je de juiste managementkeuzes te maken, waarmee je je melkproductie optimaliseert en je werkplezier toeneemt.

Onze unieke, geintegreerde aanpak helpt je om:

  • De prestaties van je Melkrobot te optimaliseren
  • Een gezonde, makkelijk te managen veestapel te krijgen
  • Flexibeler en met meer plezier te werken
  • Meer inkomen
  • De efficientie te verhogen

RobotExpert helpt je je doelen te realiseren

Of het nu je doel is om de efficiëntie van je melkrobot te verbeteren, je melkproductie te verhogen of je arbeidsefficiëntie te verhogen, onze analyse op je bedrijf in combinatie met onze unieke en geavanceerde softwaretool RobotExpert en onze aanpak, helpen je de prestaties van je melkrobot te verbeteren.


Continue ondersteuning, het hele jaar door

Als je melkt met een robot is het van belang dat alle facetten goed op elkaar zijn afgestemd. Meerdere factoren kunnen de prestaties van je melkrobot beïnvloeden - het koegedrag, het rantsoen, de voeropname, gezondheid en melkproductie. Het maximaliseren van de efficiëntie van je robot – en daarmee je rendement op de investering – vereist een geïntegreerde aanpak.

Download de RobotExpert brochure

Het 'wiel van succes'

Het ‘wiel van succes’ van RobotExpert beschrijft concreet de relatie tussen de verschillende factoren invloed hebben op de je resultaten bij het melken met een robot. De ervaren technische adviseurs van De Heus voeren, op basis van dit 'wiel van succes' een volledige analyse op de boerderij.

We gebruiken geavanceerde RobotExpert-software, geschikt voor alle robotmerken, om zo obstakels te detecteren die ervoor kunnen zorgen dat uw 'wiel van succes' niet goed draait en de prestaties van je veestapel belemmeren. Onze adviseurs beoordelen de verzamelde gegevens en maken op basis hiervan een helder, op maat gemaakt rapport. Vervolgens geven we praktische stappen om verbeteringen te implementeren.

Ontdek hoe het 'wiel van succes' werkt

FAQ ROBOTEXPERT

Veel gestelde vragen

Dat hangt af van je eigen doelen af. Wil je bijvoorbeeld de efficiëntie van de robot verbeteren, de melkproductie verhogen of je arbeidsefficiëntie verhogen? Wat je doel ook is: Onze ervaren technische adviseurs brengen alle factoren in beeld, zodat jij de juiste managementbeslissingen kunt nemen. Het geïntegreerde RobotExpert Plan helpt je om het maximale uit je robot(investering) te halen!

Dit begint met een volledige analyse van je bedrijf. Onze adviseurs gebruiken RobotExpert om beperkende factoren te identificeren. Na een gezamenlijke analyse komen we tot praktische oplossingen om het aandeel vrije tijd te verhogen op je melkrobot.

De sleutel om meer melk uit je melkrobot te halen, is door de instellingen in je robot te optimaliseren om zo de efficiëntie in je veestapel verbeteren. Wij helpen je de prestaties van je melkrobot te verbeteren via een proces van continue monitoring en verbetering, en stellen de parameters in je robot bij waar nodig.