ROBOTEXPERT

Maximaal rendement uit je melkrobot

Rob van Echtelt

Rundvee en Robotspecialist

Inzicht in je bedrijfsresultaat

Praktische robotmelken aanpak

Neem contact op met onze expert Whatsapp

Grip op je automatisch melksysteem

Efficient produceren met een lage kostprijs is het doel van het gros van de melkveehouders. Wanneer het gaat om melkrobots is het cruciaal dat verhoging van diergezondheid, melkproductie en de arbeidsflexibiliteit de extra kosten voor afschrijvingen, onderhoud en energie van de melkrobots meer dan compenseren.

Animatie RobotExpert

Maximaliseren van rendement vraagt een integrale aanpak

Met RobotExpert bieden we je een praktische aanpak waarin alle belangrijke factoren op jouw bedrijf worden meegenomen.

De unieke eigenschappen van onze aanpak zorgen voor:

  • verhoogde flexibiliteit en arbeidsvreugde
  • een gezonde en makkelijk te managen veestapel
  • optimale robotprestaties
  • grip op je automatisch melksysteem
  • een hoger rendement

RobotExpert helpt je je doelen te realiseren

Of het nu je doel is om de efficiëntie van je melkrobot te verbeteren, je melkproductie of je arbeidsefficiëntie te verhogen, onze analyse ondersteund door geavanceerde software helpt je de prestaties van je melkrobot te verhogen.

Lees meer over de RobotExpert software

Continue ondersteuning, het hele jaar door

Als je melkt met een robot is het van belang dat alle factoren goed op elkaar zijn afgestemd. Meerdere factoren kunnen de prestaties van je melkrobot beïnvloeden - het koegedrag, het rantsoen, de voeropname, gezondheid en melkproductie. Het maximaliseren van de efficiëntie van je robot – en daarmee je rendement op de investering – vereist een geïntegreerde aanpak.

Het vliegwiel

Alle factoren die op je bedrijf van invloed zijn, komen samen in het vliegwiel. Door deze in samenhang te bekijken, werken we toe naar een optimaal gebruik van je de melkrobot.

Vraag nu een adviesgesprek en robotscan aan!

FAQ ROBOTEXPERT

Veel gestelde vragen

Dat hangt af van je eigen doelen af. Wil je bijvoorbeeld de efficiëntie van de robot verbeteren, de melkproductie verhogen of je arbeidsefficiëntie verhogen? Wat je doel ook is: Onze ervaren technische adviseurs brengen alle factoren in beeld, zodat jij de juiste managementbeslissingen kunt nemen. Het geïntegreerde RobotExpert Plan helpt je om het maximale uit je robot(investering) te halen!

Dit begint met een volledige analyse van je bedrijf. Onze adviseurs gebruiken RobotExpert om beperkende factoren te identificeren. Na een gezamenlijke analyse komen we tot praktische oplossingen om het aandeel vrije tijd te verhogen op je melkrobot.

De sleutel om meer melk uit je melkrobot te halen, is door de instellingen in je robot te optimaliseren om zo de efficiëntie in je veestapel verbeteren. Wij helpen je de prestaties van je melkrobot te verbeteren via een proces van continue monitoring en verbetering, en stellen de parameters in je robot bij waar nodig.