Brijvoer

Onafhankelijk advies door het Brijteam van De Heus

Uitgebalanceerde rantsoenen en een optimaal resultaat

Je voert bijproducten om de voerkosten laag te houden. Om het maximale voordeel uit bijproducten te halen, moet je goed geïnformeerd zijn over de bijproductenmarkt, kennis hebben van bijproducten en beschikken over rantsoenen op maat. Hiervoor heb je specialisten nodig. De beste partij is het onafhankelijk opererende Brijteam van De Heus. De specialisten beschikken over veel praktische kennis. Het Brijteam is onafhankelijk, omdat het geen zakelijke belang heeft met leveranciers van bijproducten.

Gezondere vleesvarkens door grove vezels met matrix-walsen

Jij wilt vleesvarkens die hard groeien. Dat kan alleen als het maagdarmstelsel de nutriënten optimaal kan omzetten. Met de unieke Matrix-wals-technologie krijgt elk ingrediënt de juiste structuur, waardoor de maag en de darmen gezond blijven en optimaal kunnen functioneren.

Lees alles over vezels voor vleesvarkens

Heb je een uitdaging waarbij je onze hulp kunt gebruiken?

Aanvullend varkensvoer; 100% maatwerk

Elke varkenshouder met bijproducten krijgt, als hij van De Heus voert, zijn eigen klantspecifieke, op zijn bedrijf afgestemde varkensvoer. Daarmee is het rantsoen altijd honderd procent sluitend en geen compromis van wat beschikbaar is.

Meer informatie

Marktinformatie bijproducten

Het Brijteam houdt de ontwikkelingen op de bijproductenmarkt scherp in de gaten. Bovendien heeft ze geen zakelijke belang met leveranciers van bijproducten. Daardoor kunnen ze jou onafhankelijk advies geven over welke bijproducten het best bij jouw bedrijf passen.

Meer informatie