Onze mensen

Ronald Tibbe - Verkoopleider Varkensteam

16 december 2020
-
5 minuten

Inmiddels ben ik sinds 2008 in dienst bij De Heus als Verkoopleider sector voor het Varkensteam. Dit is een uitdagende functie met telkens weer interessante ontwikkelingen. Wat ik heel interessant aan mijn functie vind is dat deze uit vele aspecten bestaat.

Verkoopleider Varkensteam

et voelt goed om zelf ook actief in het veld werkzaam te zijn en bezig te zijn met het coachen en verder helpen ontwikkelen van de mensen die in mijn team werkzaam zijn. Mijn uitdaging is samen met mijn team een bijdrage te leveren aan het ontwikkelen van strategische sectorplannen. En om jaarlijks samen met mijn team de doelstellingen te formuleren en deze te verwezenlijken.

Wat het werken voor mij bij De Heus bijzonder maakt is dat het een familiebedrijf is met een platte organisatie waar een winnaars mentaliteit heerst, zonder dat dit ten koste gaat van respect voor elkaar of de bereidheid om elkaar te helpen. Zelf herinner ik me een mooie spreuk: 'In iedereen zit een winnaar, het is een kwestie van willen'.

Deze platte organisatie maakt het mogelijk dat er snel geschakeld kan worden en er korte lijnen zijn wat ik zelf als prettig ervaar.


Wat ik verder bijzonder goed bij De Heus vind passen is de keuze van de kernwaarden: winnen, helpen, leren en communiceren. Deze kernwaarden bevatten alle elementen die het werken bij De Heus zo bijzonder maken.

Ik zou zeggen: kom erbij!

Ronald Tibbe
Verkoopleider Varkensteam
Telefoonnummer: 06-46153769
Email: rtibbe@de-heus.nl
Linkedin: Ronald Tibbe
Maak ook kennis met

Werken bij De Heus

Bekijk onze vacatures en vind de vacature die bij jou past!