Onze mensen

Max Verhoeven - Onderhoudsmonteur

16 december 2020
-
5 minuten

Max Verhoeven (23) woont met zijn moeder in Maarssen. Sinds 4 jaar heeft hij een relatie en zijn vriendin is dan ook vaak te vinden bij Max thuis. Ze hebben nog geen haast om iets voor zichzelf te zoeken, want zoals de situatie nu is vinden ze helemaal goed. Max heeft altijd in Maarssen gewoond. Hij is daar geboren en getogen. In zijn vrije tijd vindt hij het gezellig een biertje met zijn vrienden te drinken en een spelletje te doen. Hij is zowel van de gezelschapsspellen als van een spelletje op de computer.

Van warmtebouw naar de diervoederindustrie

Max heeft zijn MBO-diploma Mechatronica, zo’n 4 jaar geleden behaald. Tijdens deze opleiding leerde hij hoe je elektrotechniek en besturingstechniek combineert. Max heeft altijd wel iets met techniek gehad, als kind speelde hij vaak met Knex. Als technicus mechatronica is hij in eerste instantie aan de slag gegaan bij Warmtebouw. In deze functie was hij altijd onderweg en bezocht hij elke dag klanten. Tot de dag dat hij aan de slag ging bij een De Heus fabriek in Utrecht. Dit was toen nog via een detacheringspartij. Dit beviel hem zo goed, dat hij gelijk ‘ja’ zei toen De Heus hem vroeg in dienst te treden in de functie van Onderhoudsmonteur. De sfeer en cultuur binnen De Heus spreekt hem erg aan. “Juist het informele en de laagdrempeligheid zorgen ervoor dat ik mij op mijn gemak voel.” Hij werkt grotendeels zelfstandig en dat kan binnen De Heus. Zijn meer ervaren collega Kees helpt hem op weg indien nodig, maar het liefst onderzoekt hij zelf het probleem om het vervolgens op te lossen. “Een dag kan er heel wisselend uit zien, van een storing oplossen tot het bouwen van nieuwe methoden waardoor processen effectiever gaan werken, ik sta overal voor open”, zegt Max.

Goede match

Over het werken bij De Heus heeft Max een goed gevoel. Hij vindt het contact met collega’s leuk, ook al is het door Corona momenteel geen drukte in de kantine, het is onderling altijd gezellig. Hij zou het leuk vinden straks zijn collega’s in een andere setting te leren kennen als de activiteiten binnen de Personeelsvereniging weer worden opgestart. Een PV spreekt hem zeker aan en past bij de cultuur en sfeer die hij zoekt binnen een organisatie.

Toekomst

Max is nog niet zo lang werkzaam binnen De Heus, maar hij ziet zichzelf zeker over 10 jaar nog steeds met veel plezier binnen De Heus werken. Max: “Ik kan nog veel leren van mijn ervaren collega’s en zou het mooi vinden als ik in de toekomst de fabriek van boven tot onder ken. Om vervolgens zelf weer nieuwe collega’s te mogen opleiden om alle kennis en kunde over te dragen.” Ook staat Max open voor een opleiding of een training. “ Ik ben praktisch ingesteld en vind het werken met mijn handen en hoofd prettig. Een opleiding over voerkennis in combinatie met techniek zou ik zeker ambiëren. Hierdoor krijg ik nog meer inzicht in de machines die het voer maken. Gelukkig vindt De Heus opleiding en ontwikkeling van medewerkers heel belangrijk. Dat is voor mij des te meer reden om nog een poos met plezier binnen De Heus te blijven werken!”, sluit Max af.

Werken bij De Heus

Bekijk onze vacatures en vind de vacature die bij jou past!