Onze mensen

Kris Bouman - Bedrijfsleider

16 december 2020
-
5 minuten

Tot 2007 werkte ik bij O. Bouman BV in Andel. In dat jaar werd ons bedrijf overgenomen door De Heus. Zo kwamen wij in Andel als relatief kleine speler op de markt terecht in de grote organisatie van De Heus.

Bedrijfsleider

In 2012 ben ik vanuit Andel naar Utrecht gegaan en gestart in mijn functie van bedrijfsleider. Waarom ik benadruk dat ik dit werk met veel plezier doe is een vraag die lastig op papier te beantwoorden is. Als je met mij over De Heus praat, zou je het enthousiasme in mijn stem horen. Ik kom zelf uit een familiebedrijf en voel me daarom bij De Heus ook zo thuis. Dit voel je namelijk door de gehele onderneming heen. De betrokkenheid van alle medewerkers bij de onderneming en het streven om het beste eruit te halen is enorm groot en dat spreekt mij erg aan.

Als ik met collega’s over De Heus praat dan doe ik dat vol trots. Iedereen wil het beste eruit halen en streeft naar vooruitgang. Als je dit laat zien kun je je verder ontwikkelen binnen De Heus. Dit is precies wat ik zoek in een werkgever. Wat mijn functie binnen De Heus voor mij zo leuk maakt sluit hier eigenlijk naadloos op aan.

Als bedrijfsleider sta ik in contact met nagenoeg alle afdelingen binnen het bedrijf, of het nu productie, optimalisatie, marketing, transport of verkoop betreft. Dit is één van de charmes van mijn functie. Met alle afdelingen gezamenlijk ervoor zorgen dat we optimaal presteren en vooruitgang boeken. Wij zijn als productielocatie dan ook geen eiland, mijn taak is om met het team medewerkers en de machines in samenwerking met alle andere afdelingen het beste proberen eruit te halen. Ook dit doen we wederom met zijn allen. Om dit te bereiken, zijn en komen er altijd nieuwe uitdagingen binnen De Heus en dat maakt het voor mij zo leuk om voor deze onderneming te mogen werken.

Kris Bouman
Bedrijfsleider
Telefoonnummer: 06-15109115
Email: krisbouman@de-heus.nl
Linkedin: Kris Bouman

Werken bij De Heus

Bekijk onze vacatures en vind de vacature die bij jou past!