Onze mensen

Brigitte Danneel - Medewerkster De Heus België

16 december 2020
-
5 minuten

De Heus is al vele jaren actief op de Belgische markt. We zijn er actief in verschillende sectoren. Brigitte Danneel (52) coördineert het kleine, gedreven kantoorteam vlak over de grens in het Belgische Lommel.

Breed takenpakket

Brigitte werkt al meer dan 30 jaar voor De Heus België. Destijds heette het nog Koudijs Wouda. Samen met haar team van vier collega’s heeft ze een heel divers takenpakket. Onder andere het aannemen van de bestellingen, maar ook de vleeskuikenadministratie, personeelsaangelegenheden, boekhouding, fiscale en kwaliteitscontroles etc. Dit vraagt van het team een grote flexibiliteit en verantwoordelijkheid. De klant staat centraal en daarom staan ze in hun eigen taal de Waalse en Franstalige klant te woord. Dit alles kan natuurlijk enkel door een goede ondersteuning en nauwe samenwerking met de Nederlandse collega’s in Ede en Veghel.

Ambitieuze spirit

In de loop van de jaren is De Heus in België enorm gegroeid. Sinds 1990 is de omzet 25 keer zo groot geworden. “Ik ben enorm trots dat ik deel mag uitmaken van dit ambitieuze bedrijf. Die vibe, die spirit! We krijgen bij De Heus alle kansen om het voor de klanten steeds beter te doen.” Het aandeel van De Heus België in de vleeskuikensmarkt wordt alsmaar groter. Mede door aanwerving van de juiste mensen zijn we niet meer enkel actief in regio Limburg-Antwerpen-Luik, maar over heel België en Noord-Frankrijk. Door de groei is het kantoortje in Lommel te klein geworden en staat er eind dit jaar een verhuizing (ook in Lommel, red.) gepland. Met de varkens- en rundveesector timmeren we in België behoorlijk aan de weg. De grote uitdaging is om ook daar een mooie groei te verwezenlijken en ook deze markten optimaal te exploiteren.

Een betrokken team

Brigitte houdt ervan om in het kleine team te werken. “De collega’s weten precies wat er bij elkaar en bij de klanten speelt. Dat bevordert het teamgevoel en het begrip voor elkaar. De mannen (en vrouw) van de buitendienst lopen dan ook geregeld binnen om, buiten het regelen van de praktische zaken, ook een gezellige babbel te doen. Helaas is dat momenteel door corona niet mogelijk en dat mis ik wel.”

Mooie dag

Brigitte werkt met veel plezier, maar het is echt een mooie werkdag geweest als de werkzaamheden tot een goed einde gebracht zijn. Dat elk telefoontje, elke vraag, zo snel en adequaat mogelijk opgenomen wordt en dat de klant tevreden is. Pas dan gaat ze met een tevreden gevoel naar huis.

 

Werken bij De Heus

Bekijk onze vacatures en vind de vacature die bij jou past!