Home / Kennisbank / Zoek je een invulling voor je studieclub zeugen voor na de zomer?

Zoek je een invulling voor je studieclub zeugen voor na de zomer?

-

Wij gaan ervan uit dat studieclubs in het najaar weer fysiek bij  elkaar mogen komen. De Heus heeft een interessant programma gemaakt.

Het programma bestaat onder ander uit:

1. Biestscan; wat kan ik ermee en wat levert het me op?
2. Een virtuele live rondleiding op onderzoeksbedrijf De Elsenpas

Wil je weten wat het precies inhoudt en wat de mogelijkheden zijn?
Uiteraard wordt het specifiek programma samengesteld in overleg met jou. Mail of bel daarom gerust met:

Regio Noord: Ronald Tibbe, rtibbe@deheus.com, (06) 461 537 69
Regio Zuid: Antoine Dijkhoff, adijkhoff@deheus.com, (06) 261 481 02.

Deze website maakt gebruik van cookies

Alle websites van De Heus Voeders gebruiken cookies en vergelijkbare technieken. We gebruiken functionele cookies om ervoor te zorgen dat onze websites goed en veilig werken en analytische cookies om u de best mogelijke gebruikerservaring te geven. Marketingcookies worden geplaatst om u gepersonaliseerde sector relevante informatie te tonen in plaats van algemene.

Als u op ‘Akkoord‘ klikt, stemt u in met het plaatsen van alle cookies. Of klik op de knop ‘Verander uw cookie-instellingen‘ om uw voorkeuren te wijzigen.