Home / Veevoeders / Varkens / Zeugen

Zeugen

Hoge productie en een goede conditie met ons Zeugenvoer

De Heus draagt bij aan de vooruitgang en het rendement op zeugenbedrijven. Fitte zeugen die in een goede conditie zijn, zijn het meest productief. Met behulp van onze Routeplanner in combinatie met onze voeders en diensten, helpen we u de zeugen in optimale conditie te krijgen voor het leveren van topprestaties.

Goed presteren

Een zeug moet in topconditie zijn voor het leveren van uitmuntende prestaties. Hierop zijn onze zeugenvoeders gericht. De Drachtvoeders dragen bij aan een goede ontwikkeling en aan vitaliteit van de biggen. De Lactovoeders zorgen voor een uitstekende voeropname en melkproductie en de Maxi Flush stimuleert het berig worden en de vruchtbaarheid. Voor de verschillende fasen zijn er verschillende soorten zeugenvoeders. De Heus presenteert voor elk bedrijf een passend varkensvoer.

Specialisten

Onze specialisten helpen u om een maximale productie te realiseren. Daarbij maken ze gebruik van harde gegevens. Dat geldt voor het Conditiekompas en ook voor de Biest- en Melkscan. Dit zijn hulpmiddelen die uw bedrijf naar een hoger niveau brengen. Er staan nog meer hulpmiddelen tot uw beschikking. Zo heeft u met de Routeplanner Zeugen een methode binnen handbereik om bedrijfsbreed het management te verbeteren.

Uiteraard worden specialisten altijd ondersteund door de varkensdierenarts van De Heus.