Onze mensen

Thijs Hunink - Rundveespecialist

16 december 2020
-
5 minuten

Als Rundveespecialist heb ik een uitdagende en afwisselende functie in het buitendienstteam van De Heus. Binnen de sector Rundvee beheer ik als Rundveespecialist de relatie met bestaande klanten. Bij deze klanten gebruik ik mijn kennis samen met de kennis van De Heus om ondernemers vooruit te helpen. Naast het beheer van bestaande relaties, bezoek ik ook bedrijven die nog geen klant zijn. Het uiteindelijke doel daarbij is om een relatie op de bouwen met die ondernemers en ze uiteindelijk ook als klant van De Heus te mogen verwelkomen. De grote verscheidenheid aan melkveebedrijven en melkveehouders in mijn werkgebied maakt de functie zo afwisselend. Daarnaast zorgen veranderingen in de omgeving en op het bedrijf zelf, dat er steeds weer nieuwe uitdagingen zijn.

Rundveespecialist

Als jonge werknemer bij De Heus, ervaar ik hoe goed medewerkers bij De Heus worden begeleid. Er is in het inwerkprogramma veel aandacht voor het verhogen van het kennisniveau en het klaarstomen voor de functie. Na de inwerkperiode ben ik gestart met het overnemen van klanten van mijn voorganger en ben ik begonnen met het kennismaken bij bedrijven die nog geen klant zijn. Ook in die periode heb ik van mijn collega’s en directe leidinggevende veel ondersteuning en begeleiding gekregen. Dit heeft ervoor gezorgd dat ik niet zomaar in het diepe werd gegooid, maar goed voorbereid was op mijn werk.

De Heus is een bedrijf waar ontwikkeling en vooruitgang centraal staan. Het is niet alleen het doel om onze klanten vooruit te helpen, maar ook als medewerker word je aan alle kanten ondersteund in je vooruitgang. Ik heb in de afgelopen periode verschillende cursussen mogen volgen. Hierbij wordt niet alleen aandacht besteed aan vakinhoudelijke onderwerpen maar bijvoorbeeld ook aan communicatie- en organisatievaardigheden. Hiermee zorgt De Heus ervoor dat ik de basis die ik gekregen heb tijdens mijn HBO studie aan de CAH Vilentum te Dronten, snel heb kunnen uitbouwen en ik me bij De Heus nog veel verder kan ontwikkelen.

Thijs Hunink
Rundveespecialist
Telefoonnummer: 06-15109119
Email: thunink@de-heus.nl
Linkedin: Thijs Hunink

Werken bij De Heus

Bekijk onze vacatures en vind de vacature die bij jou past!