Doe jij mee aan de Week van Werkplezier?

Meld je snel aan!

Ga naar het aanmeldformulier

En meld je direct aan!

Ga naar het formulier

Welkom bij de Week van Werkplezier

Ben je klaar om een boost van positieve energie te ervaren en je werkdagen nog leuker te maken? Grijp dan deze kans en schrijf je in voor een van de activiteiten die speciaal voor jou en je collega's zijn georganiseerd. Van inspirerende workshops tot spinningfietsen, we hebben voor elk wat wils. Laten we er samen een mooie week van maken en de positieve energie op de werkvloer vergroten! Dus schrijf je snel in! Hieronder vind je meer informatie over het programma. 
Aanmelden kan tot en met 20 september.

Heb je vragen of opmerkingen? Stuur dan een e-mail naar: werkplezier@deheus.com

Especially for our English-speaking colleagues: you can translate this web page directly in Chrome. Just use your right mouse button and the option 'Translate this page' . 

Maandag 25 september | Persoonlijke groei

Bekijk hieronder de activiteiten: 

Masterclass 'Werkgeluk is een keuze' (Ede & online)

Meer energie en creativiteit, een positievere mindset, meer verbinding en een energiekere samenwerking met collega’s waardoor je werkgeluk zal toenemen. Verzorgt door Klaas Koster | Vitaloog

Meer informatie

Er zijn nog meer activiteiten vandaag!

Doe de werkplezier-test!
Geef een compliment!
Neem een gezonde snack!

Dinsdag 26 september | Fit & vitaal

Bekijk hieronder de activiteiten van vandaag: 

Inspiratiesessie: 'Fit je werkdag door!' (Ede & online)

In deze sessie krijg je een aantal praktische tips om goede gewoontes te ontwikkelen die jouw werkdag nog leuker maken. De tips zijn direct toepasbaar! Verzorgt door Meijke van Herwijnen.

Meer informatie
Spinningchallenge met collega's

Trap mee in de ultieme spinningchallenge! Meld je aan als team (3 collega's). Geweldige prijzen wachten - Laten we samen trappen, zweten en winnen! (15.30-17.00 uur in Ede). Op andere locaties zijn spinningfietsen (mét challenge) en/of kantoorfietsen voor individueel gebruik beschikbaar.

Meld je aan voor de spinningchallenge
Geniet van een stoelmassage

Geniet van een verkwikkende stoelmassage in slechts 15 minuten! Ontspan terwijl we je nek, schouders en armen aanpakken. Een opkikker in korte tijd! Wil je genieten van een ontspannend moment? Reserveren kan via de link hieronder (Ede, Veghel en Lommel).

Boek hier direct een stoelmassage!

Wil jij meedoen aan de Alp d'Huzes?

De Heus doet jaarlijks mee aan 'BIG Challenge' voor Alpe d'HuZes, waar deelnemers de Alpe d'Huez in Frankrijk beklimmen om geld in te zamelen voor kankeronderzoek. Dit kan fietsend, wandelend of hardlopend. Collega's die het hebben gedaan, zeggen: 'Moet je echt meemaken!'. Op 2 oktober organiseren we een informatiebijeenkomst in zaal Geel 0-07 om 16.30 uur, ook online mogelijk. 


Woensdag 27 september | Betekenisvol werk

Bekijk hieronder de activiteiten van vandaag:

Workshop: 'Eten & bewegen tijdens ploegendienst' (P&L)

Werk je in ploegen dan moet je net even wat meer aandacht besteden aan je slaap, wat en wanneer je eet, je beweging en herstel tijdens je vrije dagen. In deze workshop krijg je handige tips en adviezen.

Meer informatie

Donderdag 28 september | Samenwerken

Bekijk hieronder de activiteiten van vandaag: 

Lunchwandelen met collega's

Zin in een verfrissende lunchpauze? Meld je aan voor onze lunchwandeling! Er staat een verrassing voor je klaar! Gezondheid en gezelligheid komen samen (Locatie Ede, Lommel en Veghel).

Meld je aan voor de lunchwandeling
Borrel - Lunch - Koffie & Quiz

Doe mee en maak plezier tijdens onze borrel, lunch of het koffiemoment. Schrijf je in voor een gezellige activiteit met een leuke quiz. Op de productielocaties wordt een lunch georganiseerd. Aanmelden kan via de plantmanager. 

Meld je aan voor de borrel/koffie (kantoor)

Werk jij als specialist of als chauffeur?

Dan ben je natuurlijk ook van harte welkom! Je kunt je aanmelden voor de lunch op één van de productielocaties. Ben je chauffeur? Dan kun je je aanmelden via je leidinggevende. Ben je specialist? Dan kun je op het aanmeldformulier de locatie van jouw keuze doorgeven. De organisatie zorgt ervoor dat de plantmanager wordt geïnformeerd. 


Vrijdag 29 september | Vrijheid

Bekijk hieronder de activiteiten van vandaag: 

Ben jij een Boomer of Gen-Z?

Deze dag staat in het teken van generaties en de verschillende levensfasen die er op de werkvloer aanwezig zijn. Ben jij van de generatie X/Y, een babyboomer of een millenial? Deze dag kom je meer te weten over de kenmerken van de verschillende generaties en de invloed hiervan op het dagelijks werk. Deze nieuwe inzichten kun je direct toepassen in je dagelijkse werk! Aanmelden is niet nodig.


Aanmeldformulier activiteiten Week van Werkplezier

Ik wil me graag inschrijven voor:

Maandag 25 september:
Dinsdag 26 september:
Donderdag 28 september:
Maandag 2 oktober