Jamie Trenité gaat opnieuw de boer op

08 september 2022
-
3 minuten

In het RTL4-programma Wie de boer niet kent, gaat presentator Jamie Trenité samen met een aantal BN’ers opnieuw de boer op om alles te ontdekken wat zij – zoals veel burgers - nog niet wisten over boeren, dieren en duurzaamheid.

Mede mogelijk gemaakt door De Heus Voeders

Wat weten we eigenlijk van het boerenleven anno 2022? Nog een heleboel niet, zo zullen we ontdekken in Wie de boer niet kent. In het tweede seizoen van het RTL4-programma, dat mede mogelijk gemaakt wordt door De Heus Voeders, reist Jamie Trenité kriskras door Nederland. Hij bezoekt uiteenlopende boerenbedrijven met ieder hun eigen invulling aan het leven en werken op het platteland. Aan Jamie de taak om de kijker de een spoedcursus te geven en zelf ook veel te leren. Dat geldt eveneens voor de andere bekende Nederlanders.

Promo seizoen 2

Promo voor seizoen 2

Uitzendingen

Wie de boer niet kent is tussen 10 september en 29 oktober 2022 op de zaterdagen om 17.00 uur te zien bij RTL4. Op de zondagen, in die periode, is de herhaling te zien om 13.30 uur.

Het seizoen begint met de herhaling van de in het voorjaar van 2022 gemaakte vier afleveringen. Vanaf 8 oktober zijn vier nieuwe afleveringen te zien. Alle afleveringen zijn daarnaast on demand terug te kijken via Videoland en NLZiet of te benaderen via de eigen website.

Website ' Wie de boer niet kent'