Vroegkoopactie GrasPlus Meststoffen

17 december 2020

De vroegkoopactie van GrasPlus meststoffen is weer gestart! Bestel nu (t/m week 4) GrasPlus meststoffen voor ontvangst in week 8 en 9 en maak gebruik van onze vroegkoopkorting van € 0,70/100 kg. Bij bestelling in week 10 en 11 ontvangt u € 0,30/100 kg korting. Verkrijgbaar in bigbag of in uw silo thuis! Bestel snel via mijndeheus of bel met de Verkoop Binnendienst 0318 675 430.

GrasPlus meststoffen zijn samengestelde korrel meststoffen met stikstof waaraan diverse mineralen zijn toegevoegd. Met GrasPlus wordt er bemest op maat van de behoefte en onttrekking van het gewas. Kijk voor meer informatie op www.de-heus.nl/grasplus.

GrasPlus voor een betere eiwit kwaliteit

Goed grasland management is de basis voor een hoge ruwvoerkwaliteit en opbrengst. Naast bij voorkeur verdunde drijfmest geeft GrasPlus Start / GrasPlus 14000 de beste aanvulling wat betreft Stikstof en Zwavel voor de 1e en 2e snede. Deze beide GrasPlus korrelmeststoffen hebben een positieve verhouding ammonium stikstof t.o.v. nitraat stikstof. Daarnaast een passend zwavelgehalte en bevatten extra toegevoegd Calcium. Deze elementen hebben een positieve invloed op de ruw eiwit opbrengst en bevorderen een gunstige SDVE/SOEB verhouding. Met als positief resultaat meer melk uit ruwvoer en een lager ureum! Lees meer hierover.

Uw rundveespecialist vertelt u graag meer over de resultaten van gedeelde kunstmest gift. Of bel naar onze Verkoop Binnendienst 0318 - 675 430 voor meer informatie.