Terugblik Biobeurs 2024

23 februari 2024
-
1 minuut

Op 17 en 18 januari werd de Biobeurs gehouden in de Brabanthallen in Den Bosch, waar De Heus samen met 12 andere agrarische bedrijven vertegenwoordigd was onder de vlag van Bio-erf.

De beurs trok een gevarieerd publiek, waaronder boeren, consumenten en bedrijven gerelateerd aan de biologische sector. De Heus presenteerde zich met een stand die gericht was op verschillende sectoren binnen de biologische markt.
 
In de recente jaren heeft De Heus haar aanwezigheid binnen de biologische sector aanzienlijk versterkt, wat heeft geresulteerd in de uitbreiding van ons team met nieuwe collega’s, onder wie Krijn Breen, een specialist in biologisch legpluimvee. Krijn deelt zijn ervaringen: "De woensdag was de opkomst goed en we hebben veel veehouders uit Nederland, maar ook enkele uit België kunnen spreken. Het is fantastisch om te zien hoe De Heus zich afgelopen jaren sterk heeft ontwikkeld binnen de biologische markt. Op de beurs was er in het algemeen een zeer beperkte focus op staltechniek en mechanisatie, aangezien biologische boeren momenteel minder geneigd zijn tot investeringen. We zien nog wel dat er veel vraag is naar goede biologische voerprogramma’s. Daar kunnen we nu bij De Heus dus echt het verschil mee maken.”