De Heus te gast bij de Lely vector Talkshow

09 oktober 2023
-
1 minuut

Op 19 oktober van 20:00 tot 21:00 uur is De Heus te gast tijdens de Lely Vector Talkshow. Steeds meer veehouders denken wel eens aan automatisch voeren. Maar toch roept het vele vragen op. Boer Ayoub is afgelopen zomer in opdracht van Lely op bezoek geweest bij 3 veehouders met de Lely Vector. Hij was benieuwd naar de inpasbaarheid van de Lely Vector, de kosten en baten en de verandering van voerstrategie bij de overstap naar automatisch voeren.

De Heus te gast in talkshow

Tijdens de talkshow is Jan Willem Hakvoort, voeradviseur, tafelgast tijdens de talkshow. Jan Willem zal meer vertellen over het belang van een goed rantsoen. Welke impact heeft automatisch voeren op je voerstrategie. Ook beantwoord Jan Willem vragen van het publiek en natuurlijk van Boer Ayoub.

Naast voerefficiëntie komen ook de onderwerpen ROI-Calculator en inpasbaarheid aan bod.

Tijdens ieder onderwerp zullen professionals aanschuiven bij host Jan-Arie Koorevaar en tafelgast Ayoub. Wat kost een Lely Vector nu eigenlijk? En wat is nu eigenlijk het rendement van automatisch voeren. Wat is de invloed van automatisch voeren op de diergezondheid? Deze en nog veel meer vragen worden beantwoord tijdens de talkshow.

Benieuwd geworden? Meld je dan direct aan voor de Lely Talkshow via onderstaande knop.

Aanmelden op website van Lely