Kalf Garant

Zorg, voeding en advies in één!

Nico Woudenberg

Commercieel sectormanager

Wij geven uw jongvee de beste zorg en aandacht

Voor een gezonde groei

Neem contact op

Van kalf naar vaars met Kalf Garant

De basis voor gezond en productief melkvee legt u met een goede kalveropfok al vanaf dag één. Kalveren vormen immers jouw toekomstig kapitaal. De Heus gaat nu een stap verder in kalveropfok.

Om jou in de eerste levensfase nog beter te ontzorgen is De Heus een samenwerking aangegaan met Alpuro Breeding. Onder de naam ‘Kalfgarant’ bieden beide partijen een uniek concept aan. Een aanpak waarbij naast een uitgebreide voederstrategie ook aspecten als de juiste zorg en de juiste huisvesting alle aandacht krijgen.


Kalf Garant biedt u zorg, voeding en advies in één

Daarom kiest u in de eerste levensfase voor Kalf Garant:

 
  • Unieke samenwerking tussen Alpuro Breeding en De Heus
  • Kwalitatief hoogwaardige melkpoeders en kalverbrok
  • 3S: Simple, Safe en Secure
  • Intensieve en specialistische begeleiding op maat
  • Gegarandeerde gezonde groei

Zo geef je kalveren een goede start

Wil je ook optimale groei in de startfase van je jongveeopfok? Download onze praktische checklist om te kijken hoe je je opfok kunt verbeteren.

Download de jongvee checklist

3S aanpak: simple, safe, secure

Kalf Garant kenmerkt zich door de 3S aanpak. Middels deze methode wordt de opfok op uw bedrijf op maat ingevuld en geeft het u zekerheid, veiligheid en duidelijkheid. Met de zeer eenvoudige 3S aanpak van Kalf Garant geeft u de volledige zorg uit handen en brengt u uw kalveren In 12 weken naar maar liefst 110 kilo.

Simple

Eenvoudig in uitvoering

Safe

Veilig inzetbaar

Secure

Zekere groei


Intensieve specialistische begeleiding

Met Kalf Garant bieden wij u intensieve specialistische begeleiding. Naast de bekende begeleiding door uw De Heus rundveespecialist heeft u ook 4 keer per jaar begeleiding van de Alpuro kalverspecialist. Deze laatste zal u met name adviseren in voeding, huisvesting en ventilatie. Daarnaast kan hij/zij ook uw kalverdrinkautomaat instellen en kalibreren. Ook het regelmatig meten van de kalveren is een vast onderdeel van het Kalf Garant concept. Zodat we op elk moment kunnen zien waar, wanneer en welke eventuele bijsturing nodig is.

Zo vullen we de opfok op elke veehouderij op maat in en bieden u daarmee het gemak én de zekerheid, veiligheid en duidelijkheid die u wenst.


Alpuro Breeding, servicepartner van De Heus

Alpuro Breeding is gespecialiseerd in de eerste cruciale periode van de kalveropfok. Naast een uitgekiend en kwalitatief productaanbod onderscheidt Alpuro zich met name met hun gespecialiseerde dienstverlening op het gebied van voeding en verzorging, klimaat,  huisvesting en ventilatie. De dienstverlening is volledig gericht op ontzorging: werkgemak, flexibele inzet en een veilige hoge groei per dag staan hierin centraal.

Kalf Garant

Wij geven uw jongvee de beste zorg en aandacht

Wij geven uw jongvee de beste zorg en aandacht

Voor een gezonde groei

Neem contact op