De Heus maakt zich sterk voor de wereld van morgen

25 juli 2020
-
2 minuten

Bij De Heus denken we altijd verder dan vandaag. Als familiebedrijf maken wij ons al van oudsher sterk voor de toekomst van volgende generaties. In dat kader leveren we ook graag een actieve bijdrage aan het internationale voedselvraagstuk. De wereldbevolking blijft groeien en de vraag naar dierlijke eiwitten blijft toenemen, terwijl onze natuurlijke grondstoffen alleen maar schaarser worden. Wij zien het als onze maatschappelijke verantwoordelijkheid om daar een rol van betekenis in te spelen. Simpelweg, door die dingen te doen te doen waar wij goed in zijn.

Vooruitgang vraagt om responsible feeding

Vanuit onze maatschappelijke verantwoordelijkheid, hebben wij het Responsible Feeding programma ontwikkeld. Een lange termijn programma waarbij we binnen de voedselketen voortdurend duurzame waarde creëren voor alle veehouders die we met onze diervoeders en nutritionele kennis ondersteunen. Dit doen we door elke dag opnieuw te werken aan een steeds verdere optimalisatie van de voederconversie: het zo efficiënt mogelijk omzetten van plantaardige grondstoffen naar dierlijke eiwitten.

Responsible feeding

Delen is vermenigvuldigen

De Heus is voorloper in het wereldwijd delen van al haar agrarische en nutritionele kennis. Met name op die plekken in de wereld waar de agrarische sector een sterke ontwikkeling doormaakt. En waar wij met onze kennis voor de lokale veehouderij het verschil kunnen maken. Want onze expertise met diervoeders, veehouderij en stalmanagement helpt hen om efficiënter méér dierlijke eiwitten te produceren. We doen dat nu al in meer dan 60 landen bij zowel grote als kleine veehouderijen. Zo stimuleren we op lokaal niveau de agrarische en daarmee ook de economische en maatschappelijke vooruitgang. En dragen wij tegelijkertijd een steentje bij aan een duurzamere voedselketen.

FEED. Magazine

In dit magazine delen we een selectie van verhalen over vooruitgang en duurzaamheid van De Heus over de hele wereld. FEED. magazine is alleen beschikbaar in het Engels.