24/7 in een handomdraai voerbestelling doorgeven via MijnDeHeus

25 januari 2021
-
3 minuten

Meer en meer veehouders ervaren het gemak van MijnDeHeus. Bestellingen plaatsen op de momenten die jou het beste passen, met daarin de historische bestelgegevens direct beschikbaar als geheugensteuntje. Recentelijk hebben we een nieuwe versie van MijnDeHeus geïntroduceerd, die nog meer comfort en bestelgemak biedt.

Bestel met gemak

Met de nieuwe versie van Mijn DeHeus wordt bestellen nog gemakkelijker. Rechtstreeks vanuit de stal via de MijnDeHeus-app op uw mobiele telefoon of tablet. Of gewoon aan de keukentafel via de laptop of vanachter je bureau op de desktop. Ongeacht waar je voor kiest, vanaf nu ben je met MijnDeHeus altijd en overal verzekerd van dezelfde schermindeling en hetzelfde bestelgemak. Via de overzichtelijke schermen plaats je bestellingen in een handomdraai.

Nog meer slimme bestelopties

Met de nieuwe versie van MijnDeHeus kun je niet alleen snel en eenvoudig jouw veevoeders bestellen. Ook zijn er diverse handige functies aan toegevoegd. Vanaf nu is het bijvoorbeeld mogelijk om één of meerdere toevoegingen aan de voeders te koppelen en om je eigen losmethodes en silomogelijkheden online te beheren. Kortom, MijnDeHeus biedt dezelfde mogelijkheden als die aangeboden worden via de order-entry afdeling.

Altijd inzicht in de bestelhistorie

Voordat je een bestelling plaatst, is het altijd handig om even terug te kijken wat en hoeveel  je de vorige keer hebt besteld. Wij hebben er daarom voor gezorgd dat je jouw bestelhistorie nu ook in MijnDeHeus kunt raadplegen. In één oogopslag zie je welke producten je hebt afgenomen, in welke volumes en in welke silo’s ze zijn afgeleverd. Waardevolle informatie die je in staat stelt om volgende bestellingen nauwkeurig af te stemmen op actuele voorraden.

Altijd direct een bestelbevestiging

Als je een bestelling plaatst via MijnDeHeus, ontvang je per omgaande een bestelbevestiging op artikelniveau, zowel per mail als binnen uw persoonlijke pagina binnen MijnDeHeus.nl. Zeer handig als je, bijvoorbeeld bij de productie van VLOG-merk, moet kunnen aantonen dat je ook Vlog-voeders hebt besteld.

Facturen overzichtelijk gerangschikt

In het nieuwe MijnDeHeus kun je, indien gewenst, al jouw facturen op de persoonlijke pagina digitaal weergeven. Een papieren archief is hierdoor niet meer nodig. Bovendien zijn de digitale facturen (in PDF-vorm) ook eenvoudig met zakelijke relaties, bijvoorbeeld de accountant, te delen.

Praktische management informatie

Via MijnDeHeus heb je direct toegang tot diverse management tools. Melkveehouders kunnen bijvoorbeeld rechtstreeks vanuit hun persoonlijke pagina naar hun gegevens binnen Dairy Compas.

MijnDeHeus via web of app

De keuze is aan jou! MijnDeHeus kun je op elk apparaat met een webbrowser gebruiken. De schermen passen zich automatisch aan de omvang van het apparaat aan. Wil je liever gebruik maken van een app, dan kun je de MijnDeHeus-app downloaden via de Apple- dan wel Google Play store.

Meer weten? Informeer bij je specialist

Wil je meer weten over de vele voordelen van MijnDeHeus? Laat je dan uitgebreid informeren door je specialist van De Heus.