Voer bestellen is nu nog gemakkelijker

24 april 2014
-
3 minuten

Het aantal enthousiaste gebruikers van www.mijndeheus.nl blijft sterk groeien. Steeds meer veehouders raken overtuigd van de gemakkelijke en eenvoudige manier waarop de diervoeders online te bestellen zijn. Met de introductie van de De Heus Bestelapp zetten we een nieuwe stap in het verder vereenvoudigen van het bestelproces.

Alle bulkvoeders via De Heus bestelapp bestelbaar

Klanten die zich reeds hebben aangemeld bij www.mijndeheus.nl kunnen zich met de dezelfde persoonlijke gegevens ook inloggen op de bestelapp. Via enkele herkenbare stappen zijn praktisch alle bulkvoeders te bestellen. Ook het zakgoed dat met bulkauto geleverd wordt, is via de bestellapp te bestellen. De bestelapp biedt nagenoeg dezelfde functionaliteiten als de bekende bestelwebsite.

Met de unieke silo scanfunctie nog meer bestelgemak

Met de nieuwe De Heus bestelapp kunnen veehouders staande voor hun silo’s direct hun voerbestellingen invoeren. Hoe? Heel eenvoudig! De De Heus bestelapp is namelijk voorzien van een silo scan functie. Door het scannen van de nieuwe speciale De Heus silo sticker, herkent de bestelapp de silo en komt de veehouder direct op het bestelscherm voor de gescande silo. Tijdens het maken van een rondje langs de silo’s kunnen veehouders door deze scanfunctie dus direct handig hun voerbestellingen plaatsen. Vanzelfsprekend is de bestelapp ook zeer handig zonder gebruik te maken van de nieuwe silo sticker.

“Het online bestellen begint steeds meer gemeengoed te worden. Na veel ervaring opgedaan te hebben met ons online bestel platform, vonden we de tijd rijp om nu ook met een bestelapp te komen. Een app die dezelfde functionaliteiten aanbiedt als de bestelwebsite was hierbij het uitgangspunt”, aldus Joost Belt, verantwoordelijk voor het marketing & communicatie beleid binnen De Heus Voeders

De De Heus bestelapp is gemakkelijk te downloaden

De Heus heeft zijn bestelapp geschikt gemaakt voor de veel gebruikte platformen Android en iOS. De bestelapp van De Heus is te vinden in de Google Play Store en Apple App Store. De bestelapp kunt u vinden onder de naam De Heus.