Symposium Brijvoer met onthulling CombiFerm

19 november 2015

Donderdag 12 november was het symposium Brijvoer van De Heus. Tijdens het symposium vond de introductie plaats van het nieuwe fermentatieconcept van De Heus. Daarnaast waren er verschillende sprekers die iets vertelden over de toekomst van co-producten en hoe ze maximaal benut kunnen worden.

De onthulling van het nieuwe fermentatieconcept van De Heus Combiferm® werd gedaan door Ruud Bens, Product manager Brijvoer. Hij liet zien hoe met behulp van het gepatenteerde nieuwe concept via drietrapsfermentatie een betrouwbaar rantsoen wordt verkregen. Daarnaast vertelde Prof. dr. Cees Veerman, oud minister van Landbouw en hoogleraar Wageningen Universiteit, op inspirerende wijze over de toekomst en kansen van het Nederlands agrarisch bedrijf.

Het symposium was met 150 bezoekers druk bezocht en de eerste reactie waren zeer positief. We kijken dan ook terug op een zeer geslaagde bijeenkomst.

CombiFerm: Het fermenteren van varkensvoer

De toekomst van co-producten - Richard Corsmit

Eiwit in brijvoerrantsoenen - Harry Snitselaar

´╗┐