Nieuwe reeks premium biggenvoer

01 januari 2016
-
2 minuten

De Heus heeft aan haar succesvolle lijn premium biggenvoeders een nieuwe reeks toegevoegd. Het gaat om de actief-reeks voor hard vretende biggen.

Stevige biggen

De actief reeks is afgestemd op vitale biggen die niet gestimuleerd hoeven te worden om voer op te nemen. Het is gebleken dat deze dieren met minder luxe grondstoffen ook uitstekend presteren. Met het oog op het rendement voor de zeugenhouder is een voerreeks samengesteld die aan alle eisen van een premium voer voldoet, maar waarbij de gehaltes aan voedingsstoffen, die bedoeld zijn om de voeropname stimuleren, zijn bijgesteld.

Rendement

De premium voeders van De Heus zijn ontwikkeld om de zeugenhouder een hoger rendement te laten behalen. De Heus heeft daarbij als uitgangspunt dat de premium voeders alleen ingezet moeten worden waar dat noodzakelijk is. Door goed vretende biggen niet onnodig luxe grondstoffen te voeren zal het makkelijker worden dat hogere rendement te realiseren.

Actief-reeks

De actief-reeks is vanaf heden voor alle zeugenhouders verkrijgbaar. Zeugenhouders die meer informatie willen kunnen contact opnemen met hun eigen specialist.

Andere Romelko reeksen

Naast de Actief-reeks bieden we ook de Stimulans-, Comfort- en Prevent-reeks. Kijk voor meer informatie over de verschillende reeksen op deheusromelko.nl