NIEUW: Premium zeugenvoer

26 mei 2015
-
3 minuten

Topzeugen hebben topvoer nodig. Met de introductie van premium zeugenvoer is de lat op voedingsgebied voor hoogproductieve zeugen nu op het hoogste niveau gelegd.

Geschoond graan

Een van de belangrijkste aspecten van premium zeugenvoer is dat er uitsluitend geschoond graan gebruikt wordt. Voor dit schonen wordt gebruik gemaakt van een speciaal procedé waarbij het graan geblazen en dubbel gezeefd wordt. Zo wordt onder andere de hoeveelheid mycotoxinen aanzienlijk teruggebracht. Daarmee worden niet alleen veel vage klachten voorkomen, ook de vruchtbaarheid van de zeugen wordt duidelijk verbeterd.

Het schonen zorgt er bovendien voor dat andere onregelmatigheden, zoals onkruidzaden en zand niet in het voer komen. Hierdoor krijgt het voer een stabiele hoge voedingswaarde en goede smaak en zullen de zeugen voorspelbaar presteren.

Specifieke ingrediënten

Premium zeugenvoer is volledig gericht op de voedingsbehoefte van de hoogproductieve zeug. Er worden vaste grondstoffen met minimale fluctuaties in nutritionele waarden gebruikt. Ook zorgen specifieke ingrediënten voor een uitstekende smaak en een stimulering van de darmgezondheid. Een uitgebalanceerde visolie-mix en Nutrifit maken het premium voer compleet. Met premium zeugenvoer kunt u voer als onzekere factor wegstrepen.

Ga snel naar hetschoonstezeugenvoer.nl voor meer informatie!