Maatregelen De Heus in verband met Corona

19 maart 2020
-
2 minuten

De wereldwijde uitbraak van het coronavirus heeft grote gevolgen. We begrijpen dat deze tijd veel onzekerheid met zich meebrengt. Onzekerheid over de toekomst, eigen gezondheid en de gezondheid van degenen die je dierbaar zijn. Daarom vinden we het belangrijk om toe te lichten hoe wij kijken naar de uitdaging waar we voor staan.

Samen zorgen we ervoor dat onze boeren de producten kunnen afleveren die iedere dag hun weg vinden naar de eettafels van miljoenen gezinnen. Daarmee leveren we een vitale bijdrage aan één van de belangrijkste levensbehoeften: veilig en gezond voedsel. Daarom blijven we ook in deze moeilijke tijden iedere dag het voer produceren dat nodig is. Zodat onze boeren voor hun dieren kunnen zorgen.

Natuurlijk vraagt dat aanpassingen en flexibiliteit. We nemen onze verantwoordelijkheid. We passen ons aan. Waar de overheid voorzorgsmaatregelen afkondigt, doen we er alles aan om die zo goed mogelijk op te volgen. Dat betekent onder meer dat:
  • We op onze fabrieken uitgebreide voorzorgsmaatregelen hebben genomen om de risico’s te minimaliseren.
  • We onze chauffeurs uitgebreide instructies hebben meegegeven, zodat ze weten hoe te handelen bij het afleveren van onze voeders.
  • Onze specialisten vanuit huis werken en alleen bezoek brengen aan een bedrijf als dat echt noodzakelijk is. Bijvoorbeeld omdat er problemen zijn met de gezondheid van dieren. Zij voorzien onze boeren in deze periode zo veel mogelijk van telefonisch en online van advies.
Wij nemen deze maatregelen om ervoor te zorgen dat onze boeren ook in deze periode op De Heus kunnen rekenen.

We wensen iederen veel gezondheid en sterkte de komende periode.

Vragen en contact

Medewerkers van De Heus Voeders zijn op de normale manier bereikbaar om orders te verwerken en vragen te beantwoorden. Je kunt ons helpen door bestellingen tijdig door te geven:
  • Bestellen: bij voorkeur online via MijnDeHeus of telefonisch via +31 (0)318 675 505
  • Verkoopbinnendienst: bij voorkeur via e-mail of telefonisch via +31 (0) 318 675 430
  • Specialist: jouw specialist is bereikbaar via e-mail en telefonisch. Ook kan hij videobellen.
Mochten er nog vragen zijn, dan horen wij het graag.