Feestelijke opening De Heus pluimveevoerfabriek Maasbracht

21 september 2015
-
2 minuten

In Maasbracht werd zaterdag 19 september de vernieuwde pluimveevoerfabriek van De Heus feestelijk geopend. Co en Koen de Heus waren persoonlijk aanwezig om het lintje door te knippen.

De fabriek die eind 2012 van AgriFirm werd overgenomen heeft sinds de aankoop een ware metamorfose ondergaan. De Heus heeft fors geïnvesteerd door alle oude machines eruit te halen en te vervangen door het modernste materiaal dat er op de markt te krijgen is. Daarmee kan er in Maasbracht zeer hoogwaardig pluimveevoer gemaakt worden en is de fabriek een bezienswaardigheid voor pluimveehouders.

Feestelijk

De relaties waren dan ook in grote getale aanwezig voor de feestelijke opening en de bezichtiging van de fabriek. De fabriekshal was omgetoverd tot een ware feestlocatie waar gasten onder het genot van een hapje en een drankje konden bijpraten.

Routes

Door de vernieuwde fabriek waren drie routes uitgezet. Bezoekers werden in kleine groepjes rondgeleid langs de glimmende machines, waar de medewerkers van de fabriek klaarstonden om alle vragen te beantwoorden.

Lees ook het verslag van de officiele opening zoals verschenen in ons relatiemagazine Vooruit